Dispozične premyslený 2-izbový BYT pri Martinskom cintoríne KOZMONAUTI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
60 m²
predaj - 2-izbový byt
179.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2714x zobrazená v zozname / 250x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj tento praktický 2 izbový byt v obľúbenej časti Ružinova, v blízkosti Martinského cintorínu. Populárne najmä vďaka rýchlej dostupnosti do mesta, blízkosti električky, ale aj kvôli množstvu zelených vnútroblokov a parkov.

BYT A JEHO BENEFITY:



Byt pozostáva z vstupnej chodby s botníkom, klimatizovanej obývacej miestnosti s východom na veľkú loggiu, spálne a oddelenej kúpeľne a toalety. K bytu prislúcha aj pivničná kobka na medziposchodí. Je bez tiarch a kúpou voľný.

Disponuje podlahovou plochou o výmere 54m2+6m2 loggia. Nachádza sa na 5/6 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Je orientovaný na západ s krásnym výhľadom na Karpaty.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Výborne dispozične riešený byt s krásnym výhľadom v zelenej lokalite Ružinova. Jednoznačne odporúčam a teším sa na spoločné obhliadky.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118735



Cena: 179 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne