Dom na predaj pod Tatrami vhodný aj ako chalupa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
150 m²
576 m²
predaj - Chata
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2618x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj murovaný dom v hodný na trvalé bývanie, ale aj na chalupu, pretože sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite – Pribylina. Pod túto obec spadá aj priľahlá osada Podbanské – Vysoké Tatry.
Poschodový dom je v pôvodnom stave, takže poskytuje priestor na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Pozostáva z piatich izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, špajze a časť domu je podpivničená. Napojený je na vodovod, elektrinu a kanalizáciu. Vykurovaný bol lokálne pieckami, alebo elektrickými konvektormi. Ulica na ktorej sa dom nachádza je plynofikovaná, ale tento dom nemá plynovú prípojku.
Nehnuteľnosť je postavená na pozemku s výmerou 576m2. Na pozemku je ešte stodola a za ňou pokračuje záhrada.

Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku576 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne