Dom na rekonštrukciu v obci Štítnik

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
250 m²
2192 m²
predaj - Rodinný dom
67.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3218x zobrazená v zozname / 880x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, sa nachádza v okrajovej časti obce Štítnik. Prízemie pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb so zníženým stropom. Poschodie, ktoré má aj samostatný vchod, tiež pozostáva z predsiene, chodby a zo štyroch izieb. Veľké podkrovie bude po vhodnej rekonštrukcii tiež využiteľné. Dom je napojený na elektrinu a obecnú vodu. Za domom veľký orech a smrek ponúkajú príjemný tieň. Rovinatý pozemok za domom pokračuje veľkou záhradou s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť bude po rekonštrukcii vhodná na bývanie alebo prenájom ubytovania.
Obec Štítnik ležiaca 14 km od okresného mesta Rožňava, spája na svojom území Národný park Slovenský kras s Plešiveckou planinou . Okolité kopce a doliny s krásnym výhľadom ponúkajú množstvo príležitostí na aktívny oddych.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rožňave

Inzerovaný rodinný dom v Rožňave v cene 67.000,- € je o 1.368.510 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rožňave. Rozloha je o 9 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rožňave.

Pozícia realitnej ponuky

67.000,- €
Cena nehnuteľnosti 20.000,- € 228.000,- €
2192 m²
Rozloha pozemku 174 m² 3933 m²
250 m²
Úžitková plocha 75 m² 382 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2192 m²
Úžitková plocha250 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289291 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.