Dom pri GOLF GREEN RESORTE s nádhernou záhradou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hrubá Borša
Ulica.: Okružná
145 m²
333 m²
2
5
verejný vodovod
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7167x zobrazená v zozname / 283x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj rodinný dom v Hrubej Borši v kvalitnom prevedení, s nádhernou záhradou, komfortnou prestrešenou terasou, tromi parkovacími státiami, záhradným domčekom, akumulačným krbom a hlavne útulnou až dovolenkovou atmosférou.
Dom ukončuje prvú časť radovej zástavby na Okružnej ulici a vďaka tomu disponuje širším pozemkom a privátnejším exteriérom. Celý pozemok spolu s priľahlými pozemkami má výmeru 335,78 m2.

EXTERIÉR / ZÁHRADA


Od jari až do jesene viete maximálne využiť záhradu, ktorá bola navrhnutá a realizovaná záhradným architektom. Premyslene zdvihol podložie, použil drevené prvky - ako napr. trámy, ktoré slúžia na uchytenie hojdačky a chodníček k vyvýšenému trávniku. Na záhrade je automatická závlaha trávnika spolu s kvapôčkovou závlahou. V priestore je vyvedená elektrina - aj z funkčných, aj z estetických dôvodov večerného osvetlenia. Záhrada má tri vodovody, vonkajšiu sprchu a najkrajšou časťou je výmerou štedrá drevená terasa s prístreškom, ktorá svojím prestrešením a posúvateľnými lamelami z oboch strán ponúka úplné súkromie na letné večery. Výsadba drevín, trvaliek, cibuľovín už každý rok teší oko, vonia a prináša aj úrodu ovocia - figy, lesné jahôdky, mirabelky, jablká, maliny, čučoriedky. Na uloženie záhradného náradia slúži zateplený záhradný domček o výmere 19,50 m2. Dobre využiteľný je aj prestrešený priestor vedľa domu so zámkovou dlažbou a elektrickou bránou, ktorý môže poslúžiť ako dve ďalšie parkovacie miesta alebo miesto pre psa. Pred domom je zámková dlažba a parkovacie miesto pre tri autá.

RODINNÝ DOM


Dom ponúka spolu 5 obytných miestností - obývaciu izbu, kuchyňu, štyri spálne, dve kúpeľne, dve komory a technickú miestnosť. Zastavaná plocha oboch podlaží je 168 m2 a úžitková plocha je 145 m2. Rodinný dom je dvojpodlažná novostavba z roku 2016, nachádzajúca sa v novovybudovanej štvrti v Hrubej Borši. Prízemie domu pozostáva z dvoch obytných miestností - z hosťovskej izby a z obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne a jedálne s výstupom do záhrady. Na prízemí je menšia kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a pri kuchyni sa nachádzajú dve komory. Z chodby vedú schody na poschodie, do nočnej, resp. rodinnej časti domu. Poschodie pozostáva z troch spální, priestrannej kúpeľne s WC, chodby a technickej miestnosti kde sa nachádza elektrický kotol so zásobníkom vody a práčka so sušičkou. Inžinierske siete - elektrina, kanalizácia, vodovod, internet. Vykurovanie v dome je ústredné, prostredníctvom podlahových teplovodných trubiek.
Základy domu sú betónové, zvislé nosné konštrukcie sú zo 45cm hrubých tehál a deliace konštrukcie sú sadrokartónové. V dome sú inštalované drevené okná s trojvrstvovým zasklením a exteriérovými žalúziami na hornom poschodí. Podlahy sú laminátové - spolu s dverami sú v dubovom drevodizajne. V kúpeľniach sú gresové dlažby.
Atmosféru domu počas chladnejších večerných dní spríjemní akumulačný krb na drevo, ktorý je vhodný aj pre alergikov. Z praktického hľadiska dom ponúka množstvo úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam na chodbe a v spálni a spomínaným komorám.

LOKALITA


Obec Hrubá Borša leží 33km východne od Bratislavy a 7km juhovýchodne od okresného mesta Senec a je súčasťou chránenej vodohospodárskej oblasti Žitného ostrova. Má okolo 1600 obyvateľov. Nachádza sa 35 min. cesty autom po diaľnici od Bratislavy. Je to obec, ktorá je posledné roky známa novovybudovaným golfovým rezortom. A práve vďaka tomu sa stala obľúbenou letnou destináciou mnohých milovníkov golfu a nielen ich. Tým, že sa tu urobila rozsiahla výstavba rodinných domov a apartmánov, našli si tu domov aj mnohé mladé rodiny s deťmi.
GOLF GREEN RESORT Hrubá Borša je 18 jamkové majstrovské ihrisko a okrem golfového vyžitia ponúka ubytovanie aj reštauráciu.
V obci je športovisko - futbalové ihrisko a multifunkčného ihrisko. Obec je vybavená základnou občianskou vybavenosťou - obecný úrad, maloobchodná predajňa s potravinovým aj nepotravinovým sortimentom, kaplnka, obecná materská škola, aj súkromná materská škola, pohostinské služby.

PREČO SI VYBRAŤ TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ?


Rodinný dom na Okružnej ponúka skutočne príjemné a zabývané prostredie, kde stačí prísť s osobnými vecami, bývať, relaxovať a užívať si čas s rodinou a priateľmi. Nový majteľ bude ušetrený od premýšľania ako vyriešiť exteriér, terasu, záhradu, parkovanie, čím prakticky vylepšiť ešte dom, pretože toto všetko stihli súčasní majitelia.
Či už si to vyberiete na celoročné bývanie, alebo víkendový dom, budete spokojní s kvalitným výberom.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hrubáe Borši na ulici Okružná

Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hrubáe Borši. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Hrubáe Borši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku333 m²
Zastavaná plocha84 m²
Celková rozloha185 m²
Úžitková plocha145 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--105 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.