Dom v centre a zároveň na okraji obce Kokava nad Rimavicou. Dohoda mož

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poltár
Lokalita.: Kokava nad Rimavicou
100 m²
872 m²
predaj - Rodinný dom
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3268x zobrazená v zozname / 373x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj dom v obci Kokava nad Rimavicou. Dom je blízko centra a zároveň na peknom pokojnom mieste pri potoku. Dom má 2 izby, priestrannú kuchyňu spojenú so špajzou, kúpeľňu s hydromasážnym sprchovacím boxom a WC, predsieň, kotolňu, garáž, dreváreň, altánok a letnú kuchynku. Celková zastavaná plocha je 285 m2. Leží na peknom rovnom priestrannom pozemku. Dom je vhodný na bývanie alebo rekreačné účely. Dom je tehlový, podpivničený s betónovými základmi. Obytná plocha je 95,2 m2. V dome je zavedený plyn, elektrina a obecný vodovod, kanalizácia je napojená na vlastnú čističku odpadových vôd s možnosťou napojenia na verejnú kanalizáciu Dom má pripojenie na káblový internet, TV, má satelitnú anténu. Vykurovanie v dome je ústredné. V dome okná sú plastové s dvojvrstvovým zasklením. Podlahy sú v izbách laminátové. V kúpeľni je keramická dlažba Na ohrev vody slúži zásobníkový elektrický ohrievač. Strecha je z pálenej škridle v dobrom stave. Podkrovie a steny v izbách je suché. Záhrada je slnečná, ma plochu 476 m2. V ňom sa nachádza okrasné a ovocne kriky, stromy (jablonka, hrušky, broskyňa, nektarinka), hrozno, jahoda, veľký trávnik. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom prostredí, na brehu rieky Rimavica ma vlastný pláž. Tú rastú velikánske vlašské orechy, slivky, lipy. Pri plote s bránou je vlastná prístupovú cestu ku domu, vonkajšie parkovisko a veľké voľne pozemky. Blízko domu je železničná a autobusová stanica, pošta, kultúrne stredisko, rôzne obchody, stavebniny, čerpacia stanica, autoservis, reštaurácie, lekár pre dospelých a deti, zubná ambulancia, lekáreň. Obec má vybudovanú bezplatnú Wi Fi. Obec ma veľmi dobru logistiku, do miest ako Lučenec, Rimavská Sobota, Poltára, Hnúšťa sa dá dostať za 30-40 min. Táto lokalita Vám ponúka veľa možností na trávenie voľného času hubárčenie, pešia turistika, poľovačka, cykloturistika, paragliding, jazda na koni, potulky za minerálmi. Blízko je stredisko Včelársky raj. V zime je k dispozícií lyžiarske stredisko Ski centrum Kokava – Línia. Každoročné v obcí koná folklórny festival ľudovej kultúry Koliesko.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kokave nad Rimavicou

Inzerovaný rodinný dom v Kokave nad Rimavicou v cene 85.000,- € je o 16.806 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Kokave nad Rimavicou. Rozloha je o 30 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kokave nad Rimavicou.

Pozícia realitnej ponuky

85.000,- €
Cena nehnuteľnosti 28.000,- € 102.990,- €
872 m²
Rozloha pozemku 337 m² 4539 m²
100 m²
Úžitková plocha 1 m² 240 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku872 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288818842090 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.