Domček na rozľahlom 1, 5ha pozemku s krásnym výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Jedľové Kostoľany
100 m²
15975 m²
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2215x zobrazená v zozname / 289x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte bývanie na polosamote s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu ? My Vám taký ponúkame s možnosťou využitia pozemku na vybudovanie Vašej rodinnej usadlosti. Domček sa nachádza v obci Jedľové Kostoľany v tichej uličke v mierne kopcovitom teréne.

Nachádza sa na pozemku s rozlohou 15975 m2. Je umiestnený v zastavanom území obce. Pozemok je mierne svahovitý a zaručuje oázu pokoja s výhľadmi na okolité pohoria, obec a prírodu. K domu vedú dve cestičky z prednej časti k domu a zo zadnej časti z pozemku. Je vhodný na rôzne využitie už podľa predstáv nového majiteľa.

Dom je v pôvodnom a zachovalom stave . Treba investovať Váš čas na rekonštrukciu a máte z neho krásny domov. Je napojený na elektriku, plyn a obecnú vodu. Toaleta sa nachádza vo vonkajšej časti domu. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s vlastným vchodom a pivnica. Hlavnú časť domu tvorí vstupná chodba, 4 izby a kúpeľňa. Zadná časť domu bola využívaná ako sklad alebo komora. Pri dome je aj letná kuchyňa a miestnosť na náradie. Za domom je senník, ktorý môže slúžiť hlavne pre domáce zvieratká. Domček si musí prejsť rekonštrukciou s novou dispozíciou domčeku na ideálne bývanie.

Obec Jedľové Kostoľany sa nachádza pri Zlatých Moravciach. Zlaté Moravce sú vzdialené 15km,Nitra je vzdialená 40km a Bratislava 130km.Výhodou je diaľnica, ktorá poskytuje zjazd do Z. Moraviec. V okolí je možnosť navštíviť obec Topoľčianky, ktorá sa pýši Zubriou zvernicou alebo sa vydať potulkami v krásnom prostredí obce Jedľové Kostoľany. Jedľové Kostoľany sú podhorská obec, ležiaca na západnom Slovensku, na južnom svahu Tríbečských vrchov a severných svahoch Pohronského Inovca. Obec je neprechodná, kľudná s krásnym prostredím vhodným hlavne na turistiku a oddych.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Jedľových Kostoľanoch

Inzerovaný rodinný dom v Jedľových Kostoľanoch v cene 185.000,- € je o 56.719 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Jedľových Kostoľanoch. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Jedľových Kostoľanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Jedľových Kostoľanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 306.000,- €
15975 m²
Rozloha pozemku 94 m² 15975 m²
100 m²
Úžitková plocha 1 m² 2000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku15975 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289173166537 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.