Predaj 5 izbový atraktívny rodinný dom s bazénom v obci Berg, Rakúsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 5 izbový tehlový zateplený rodinný dom s garážou pre dve autá postavený v roku 1997 so zastavanou plochou 192 m2 a s pozemkom 1063 m2 v Rakúskej obci Berg len 11 km od centra Bratislavy. Dom je prízemný s obytným suterénom, má sedlovú strechu s podkrovím, kde je možné zriadiť ďalšiu obytnú plochu cca 50 m2 (pochôdzna plocha). Celková obytná plocha domu je 224 m2. Z chodby je vstup do samostatného WC, do kuchyne kompletne vybavenej spotrebičmi a do priestrannej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou s prepojením do kuchyne a východom do zimnej záhrady s rozlohou 20 m2 a na vydláždenú terasu 15 m2 so záhradou, cez spojovaciu chodbu sa dostaneme do kúpeľne v ktorej je vaňa, sprchovací kút, dve umývadlá a WC, ďalej do dvoch izieb, jednej väčšej so vstavanou skriňou. Na prízemí je príprava na krb alebo kachľovú pec. Schodiskom zídeme do obytného suterénu s hosťovskou izbou s kachľovou pecou, hosťovskou spálňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, soláriom, práčkou a sušičkou, samostatné WC, sklad na potraviny, relaxačná miestnosť s odkladacími priestormi. Zo suterénu sa dá prejsť do garáže pre dve autá 40 m2. Záhrada je situovaná okolo celého domu, za domom je bazén s ohrevom vody a záhradný domček. V dome sú drevené eurookná so sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami, v celom dome je dlažba iba v spálňach je laminátová podlaha, kúrenie v prízemí je podlahové, zdroj tepla je tepelné čerpadlo, kúrenie v suteréne je kachľovou pecou a elektrickým konvektorom, všetky IS okrem plynu, plus vlastná studňa. Dom je zateplený a má energetický certifikát „C“. Možnosť pripojenia pevnej linky, internetu a TV. V Bergu sa dá naladiť slovenský rozhlas, TV a dostupná je aj slovenská mobilná sieť. Parkovanie je na pozemku alebo v garáži. Vzhľadom na kvalitné zateplenie, drevené eurookná a tepelné čerpadlo ako zdroj tepla sú náklady na ohrev teplej vody a vykurovanie tohto rozľahlého domu vo výške 100,- €/mesiac, náklady na vodu sú 50,- €/mesiac. Celkové náklady na bývanie t.j. energie a služby sú cca 180,- až 200,- €/mesiac.


Cena za dom s pozemkom je celkom 399.000,- €*

* K cene za dom s pozemkom je potrebné rátať s 3% províziou pre RK, miestnymi poplatkami za notára, poplatkami za zápis do pozemkovej knihy a úhrada dane z nehnuteľnosti cca 7% (spolu k cene cca +10 %).


V blízkosti Bergu cca 2 km v obci Kittsee je dobrá občianska vybavenosť: úrady, banky, obchod Billa a nové nákupné centrum K1.
Vlastná doprava: obec Berg je od Bratislavy vzdialená 11 km (cca 10 minút autom do centra)
Verejná doprava: miestny autobus, z Kittsee priame a pravidelné železničné spojenie do Bratislavy (Petržalka do 5 min) a z Kittsee a z Wolfsthalu do Viedne (Wien Hbf. cca 1 hod).
Vzdelanie: v Bergu je materská škola, Národná škola (prvý stupeň) a v Kittsee je druhý stupeň ZŠ a nová stredná škola UNESCO. Školy učia tiež popri nemčine aj angličtinu a slovenčinu.
Zdravotníctvo: Berg má vlastného lekára a v Kittsee je zdravotnícke centrum s vlastnou nemocnicou, rehabilitačné zariadenie a domov dôchodcov, ktorý poskytuje kvalitné lekárske zaopatrenie.

Kontakt:
Miloslav Mader



Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bruck an der Leitha

3 izbový dom v Bergu pri jazere
Predaj 210.000,- €
3 izbový dom v Bergu pri jazere

Ponúkame 3 izbový murovaný dom, 70 m2 zastavaná plocha, 59 m2 obytná plocha, na pozemku 600 m2Dom sa nachádza v súkromnom areáli. K domu prislúchajú 2 parkovacie miesta.Vybavenie areálu:...

Rodinný dom 59 m2 Berg
 Rodinný dom s krásnym výhľadom na Hainburg an der Donau
Predaj 349.000,- €
Rodinný dom s krásnym výhľadom na Hainburg an der Donau

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 4-izbový rodinný dom v radovej zástavbe v Hainburg an der Donau. Dom bol postavený v roku 1965 a bol v rokoch 2017 a 2022 zrekonštruovaný. Rekonštrukcia...

Rodinný dom 100 m2 Hainburg an der Donau
Slnečný stavebný pozemok v obci Groißenbrunn len 6 min od Hainburgu
Predaj 125.000,- €
Slnečný stavebný pozemok v obci Groißenbrunn len 6 min od Hainburgu

Realitná kancelária RIVERS real estate Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Groißenbrunn kúsok od Slovenských hraníc.Obec leží hneď vedľa známej často navštevovanej obce Schloßhof ktorá je známa...

Rodinný dom 119 m2 Hainburg an der Donau
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
3 izbový dom v Bergu pri jazere 210.000,- € Rodinný dom 59 m2 Berg predaj
Rodinný dom s krásnym výhľadom na Hainburg an der Donau 349.000,- € Rodinný dom 100 m2 Hainburg an der Donau predaj
Slnečný stavebný pozemok v obci Groißenbrunn len 6 min od Hainburgu 125.000,- € Rodinný dom 119 m2 Hainburg an der Donau predaj