Exkluzívna moderná novostavba 5-izbového rodinného domu so státím

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte rodinný dom ktorý bude zodpovedať Vašim predstavám, máme pre Vás možnosť postaviť si vlastný dom podľa svojich snov.
Nemusíte kupovať rodinný dom s históriou o ktorej nič neviete a len dúfate že bol postavený správne. Stačí si kúpiť pozemok a postaviť dom aký bude vyhovovať práve Vám.
Hľadáte rodinný dom ktorý bude zodpovedať Vašim predstavám a nechcete kupovať rodinný dom s históriou o ktorej nič neviete a len dúfate že bol postavený správne? Stačí si kúpiť pozemok a postaviť dom aký bude vyhovovať práve Vám a Vašej rodine.
Ponúkame možnosť výberu domov z našej ponuky. Kompletný prehľad ponúk stavieb nájdete na našej stránke http://www.housereality.sk/ alebo na internetovej stránke http://www.vase-byvanie.sk/. Nájdete u nás jednoduché stavby jednopodlažných domov, tzv. bungalovov, ale aj zložitejšie stavby. Náš tím Vám vie naprojektovať, naceniť a postaviť aj iné typy rodinných domov, ako tie ktoré máme uvedené v katalógu.
PONUKA:
Táto konkrétna ponuka moderného rodinného domu má úžitkovú plochu 112,88 m2, a celkovú plochu175 m2. Rodinný dom je riešený ako tehlová stavba projektovaná v modernom štýle s plochou strechou. Dom pozostáva z jedného podlažia, priestrannej terasy a dômyselného krytého parkovacieho státia.
Dispozícia domu je tvorená z predsiene z ktorej je prístup do priestranného denného priestoru kde sa nachádza veľkorysý priestor kuchyne spojenej s priestrannou obývačkou s výstupom na terasu a jedálňou, komory, kúpeľne spojenej s WC (tu sa nachádza vaňa, sprchovací kút, bidet), samostatného WC, technickej miestnosti, chodby a štyroch spální.
STAV DOMU:
Dom obsahuje moderné plastové okná a balkónové dvere s účinným izolačným bezpečnostným trojsklom, interiérové dvere, kvalitné laminátové podlahy, obklady a dlažby, sanita (WC typ Geberit, vaňa, sprchovací kút, batérie). Kuchynská linka nie je súčasťou materiálového štandardu.
Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým vykurovaním, v kúpeľni aj s rebríkovým radiátorom.
Možnosť zmeny dispozície podľa vlastných požiadaviek.
Rodinný dom sa môže po dohode vyhotoviť v nasledovných štádiách:
-hrubá stavba,
- holodom,
- na kľúč.
V závislosti od výberu sa upraví aj výška ceny. Momentálne uvedená cena je vo vyhotovení na "kľúč" bez kuchynskej linky.

CENA JE ZA DOM VO VYHOTOVENÍ ŠTANDARD, BEZ POZEMKU!

V prípade záujmu o zhotovenie holodomu bude cena alikvótne NIŽŠIA!

Podobné realitné ponuky