Rodinný dom, predaj, Rázusova, Košice-Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 2-podlažný, 5-izbový, rodinný dom na Rázusovej ulici v Košiciach - Juh. Celková rozloha pozemku predstavuje 200m2, úžitková plocha domu je 150m2 + terasa 28,6m2. Rodinný dom bol zrekonštruovaný v r. 1999 a v r. 2013 bola dokončená nadstavba. Objekt je čiastočne podpivničený - 8m2 a má samostatnú garáž - 18,8m2.

Dispozičné riešenie domu: na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpelňa s vaňou, toaleta, špajza z ktorej sa vchádza do pivnice, obývacia izba priechodná so spálňou a jedna nepriechodná izba. Je tu nutná rekonštrukcia.
Prístup na poschodie umožňuje uzatvorené schodisko, čo prakticky úplne oddeľuje vrchnú časť so spodnou. Zo schodiska je priamy vstup do veľkej, priechodnej izby, v ktorej sa nachádza vstup na terasu. V druhej izbe sa nachádza malá miestnosť pôvodne určená na kúpelňu. Z terasy je výhľad do dvora, na ktorý sa vchádza cez jedáleň.

Dom sa nachádza v tichej lokalite. Vchádza sa doň priamo z ulice, je zateplený a z južnej strany má spoločnú stenu so susedným domom. Okná má situované prevažne na V + Z. Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (MHD, školy, škôlky, nemocnica, kostol) a rýchly prístup do centra.


Cena nehnuteľnosti je 149.900,- Eur vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Štefan Markulík, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a foto dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj