Na predaj rodinná vila v lukratívnej lokalite, Kollárova ulica,Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj rodinnú vilu tirolského štýlu vyhľadávanej, lukratívnej časti centra Trenčína. Dom je umiestnený na krásnom, slnečnom, rovinatom, veľkom pozemku s rozlohou 969 m2 s okrasnou záhradou, ovocnými drevinami, skleníkom a garážou s montážnou jamou o veľkosti 24 m2. Vila, ktorú tvoria dve podlažia bola postavená v roku 1912. Dom prešiel následujúcimi rekonštrukciami:
V roku 1968: znížené stropy, pristavená kuchyňa
V roku 2009: nová strešná krytina Bramac, vymenené vodovodné potrubia
V roku 2012: nový plynový kotol slúžiaci i na ohrev vody značky Junkers a Vaillant, jedna z kúpelní - sprchový kút s vaňou. Čiastočne podlaha prerobená - plávajúca drevená podlaha v obývačke.

Dom sa skladá z 2 bytových jednotiek, obe majú samostatné vykurovanie, každá má samostatný vstup. Dispozícia domu: veranda, vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba s veľkým krbom, na tuhé palivo, ktorý dotvára atmosféru domu, 4 izby, kúpeľňa, WC, murované schodisko vedúce na poschodie. Druhé podlažie: chodba, 2 izby, kúpeľňa s WC. Možnosť prerobenia povaly na obytný priestor. Druhá bytová jednotka: vstupná chodba, 2 priestranné miestnosti, kuchynka, kúpeľňa s WC. K dispozícií sú 2 šatníky a 2 komory. Dom je čiastočne podpivničený. Dom ponúka mnoho spôsobov zmeny jeho dispozície pre budúceho majiteľa.

Vila je postavená z pálenej tehly, v zachovalom a udržiavanom stave. Dom je vhodný na bývanie i ako sídlo spoločnosti, prípadnú kombináciu. K dispozícii ihneď. Na pozemku sú privedené všetky inžinierske siete i vlastná studňa. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť do centra.

Právny, poradenský servis v cene, možnosť hypotekárneho úveru. Kontakt na makléra: , , , Infolinka:

Podobné realitné ponuky

Krásna tichá rodinná vila v obci Skalka nad Váhom 340 m2 úžitk.
Predaj 739.900,- €
Krásna tichá rodinná vila v obci Skalka nad Váhom 340 m2 úžitk.

Ponúkame na predaj lukratívnu vilu v obci Skalka nad Váhom.Dom s úžitkovou plochou 340 m2 a pozemkom 2330 m2.Nachádza sa priamo v obci avšak nehnuteľnosť je na vyvýšenom...

Vila 2330 m2 Skalka nad Váhom
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným
Predaj 860.000,- €
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína. Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou...

Vila 820 m2 Trenčín