PRENÁJOM, budova na komerčné využitie, Nové Mesto, BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom dvojpodlažnú novostavbu v Bratislave na Pluhovej ulici pri Poluse. Budova je situovaná vo výbornej lokalite Nové Mesto neďaleko nákupného centra Polus, s výbornou infraštruktúrou a zároveň v tichom prostredí so zeleňou. MHD cca 300 m, stravovacie služby, nákupné možnosti. Parkovanie zabezpečené vedľa objektu – 6 parkovacích miest na spevnenej ploche, v okolí možnosť ďalšieho bezproblémového parkovania.
Budova pozostáva z dvoch podlaží, pričom obidve sú identické. Priestory na 1. NP ponúkajú okrem priestrannej vstupnej miestnosti 5 samostatných kancelárii, kuchynku, sociálne zariadenia, sprchy. Pri vstupe technická miestnosť, prípadne príručný sklad a kotolňa, schodisko a zádverie. Na 2.NP – 5 kancelárií, vstupná hala, sociálne zariadenia, príprava na kuchynku a takisto priestranná miestnosť s možnosťou vytvorenia recepcie a Open Space. Budova má celkovú výmeru 290 m2, pričom výmera 1. NP - 142 m2 a 2.NP – 148 m2.
Kancelárske priestory sa prenajímajú nezariadené.
Novostavba je kompletne vybavená z hľadiská bezpečnosti, požiarnej ochrany, vykurovania, elektroinštalácii a variability na vysokej úrovni a uspokojí potreby aj najnáročnejších klientov. V celej budove sú plastové okná so žalúziami, bezpečnostnými hliníkovými roletami, na 1. NP mreže, alarm s volaním na zvolené číslo, EPS v každej miestnosti, predpríprava na kamerový systém exteriér a interiér. Vykurovanie – samostatné, kombinácia elektriky s tepelným čerpadlom - úsporná prevádzka, v budove podlahové kúrenie. Možnosť napojenia klimatizácie a TC. Štruktúrovaná kabeláž umožňuje max. variabilitu usporiadania interiéru. Možnosť napojenia až 50 tel. liniek, TV privedené do každej miestnosti.
Podlahy gres s imitáciou dreva, interiérové dvere, obklady a soc. zariadenia gres, svietidla v celom objekte.

Novostavba vzhľadom na svoju lokalizáciu a funkčnosť ponúka neobmedzené varianty využitia/administratíva, klinika, prípadne administratíva spojená s bývaním a pod./.

Podobné realitné ponuky