Drevenica v okrajovej časti obce Lutiše

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
50 m²
585 m²
predaj - Chata
54.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3213x zobrazená v zozname / 390x zobrazená detailne / 390x zobrazená detailne tento mesiac

Stará drevenica na okraji tichej dedinky Lutiše, neďaleko Terchovej. Samotná drevenica je určená na demoláciu, avšak pod ňou sú dve pôvodné klenbové pivnice, ktoré môžu po odbornom zásahu vytvoriť dokonalý základ pre stavbu novej drevenice v pôvodnom štýle.

Pozemok o rozlohe 585 m2 leží v chalupárskej časti obce, s nádhernými výhľadmi na časť Malej Fatry a kopce Kysuckej vrchoviny. V okolí sú viaceré zrenovované drevenice typické pre tento kraj, ktoré spolu s výhľadmi dodávajú tomuto miestu očarujúcu atmosféru. Prístupová cesta k objektu je celoročne udržiavaná. Možnosť napojenia na plyn, ktorý je vedený pod cestou. vodovod nie je k dispozícii je potrebné vŕtať studňu.

Od krajského mesta Žilina sú Lutiše vzdialené približne tridsať, na lyžovačku do Vrátnej to je necelých dvadsať kilometrov. Okrem toho sú v okolí obrovské možnosti turistiky, cykloturistiky či hubárčenia. Ideálne miesto pre niekoho, kto si chce nanovo vybudovať svoju chalúpku na krásnom mieste a využívať ju na aktívny oddych.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Žiline

Inzerovaný chatu v Žiline v cene 54.500,- € je o 24.840 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Žiline. Rozloha je o 61 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421914.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

54.500,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 175.000,- €
585 m²
Rozloha pozemku 27 m² 971 m²
50 m²
Úžitková plocha 25 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku585 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288478299204 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.