DREVODOM - NÍZKOENERGETICKÝ 2 izbový, 42 m2, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
42 m²
1
2
úplne prerobený
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
39.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4412x zobrazená v zozname / 215x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme Vám nízkoenergetický rodinný dom aj so všetkými povoleniami. Zariadime za Vás stavebné povolenie, postavíme základovú dosku a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu – steny so zateplením, strecha, okná, vchodové dvere, bleskozvod, žľaby, elektro a vodoinštalácia, vykurovanie a ohrev TUV. Pripravíme vám dom na nasťahovanie.

Projekt rodinného domu typu bungalov má jednoduché a praktické riešenie bývania. Na výstavbu je potrebné vlastniť pozemok a výstavbu je možné zrealizovať v časovom horizonte 3 - 6 mesiacov. Je možné sa rozhodnúť pre štyri cenové varianty ako aj upraviť podľa vlastných návrhov

NA KOLAUDÁCIU – 39.990€ (Uzavretá hrubá stavba, steny, strecha, bleskozvod, zvody, okná, vchodové dvere, vodoinštalácia s ohrevom TUV, elektrické vykurovanie, elektroinštalácia s rozvádzačom)

NA BÝVANIE - 56.990€ (+ Základy, Zateplená fasáda 150 mm PST)

BEZ STAROSTÍ - 69.990€ (+ Kúpeľňa a WC, Interiérové dvere a podlahy, Osvetlenie)

XXL BALÍK - 87.990€ (+Kuchyňa, Spotrebiče, Elektromerná skriňa, Vodomerná šachta, Žumpa, Exteriérové žalúzie, Krbové kachle do 7W)

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra:

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha42 m²
Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha42 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno