Očarujúci RODINNÝ DOM na skvelej adrese s ideálnym pozemkom a terasou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
125 m²
529 m²
predaj - Rodinný dom
226.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2707x zobrazená v zozname / 288x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 4 izbový Rodinný dom v pokojnej lokalite v obci Nitrianske Hrnčiarovce. Úžitková plocha domu je približne 125 m2. Výhodou je, že dom je podpivničený, nachádza sa tam technické zázemie, a úložný priestor. Pozemok má ideálnych 529 m2, a je kompletne oplotený. Nachádza sa na ňom aj kopaný bazén.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou a výstupom na veľkú z časti zastrešenú terasu. Ďalej kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom a toaletou, a troch spální. Pri vstupe sa nachádza otvor do podkrovia, ktoré sa dá do budúcna zobytniť. V dome je kúrenie zabezpečené plynovým kotlom, v izbách sú riešené radiátory, a v obývacej izbe s kuchyňou je podlahové teplovodné kúrenie.

Jedná sa o samostatne stojaci murovaný (ytong) rodinný dom, skolaudovaný v roku 2003.

Dom potrebuje dodatočnú investíciu.



Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza kúsok od lesa, v tichej časti obce. Obec Nitrianske Hrnčiarovce je známa svojou občianskou vybavenosťou a veľmi dobrým prístupom do mesta či už autom alebo mestskou hromadnou dopravou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118605



Cena: 226 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku529 m²
Úžitková plocha125 m²
Statusaktívne