DREVODOM - NÍZKOENERGETICKÝ 5 izbový, 108 m2, okr. Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
108 m²
1
5
úplne prerobený
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
96.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3098x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme Vám nízkoenergetický rodinný dom aj so všetkými povoleniami. Zariadime za Vás stavebné povolenie, postavíme základovú dosku a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu – steny so zateplením, strecha, okná, vchodové dvere, bleskozvod, žľaby, elektro a vodoinštalácia, vykurovanie a ohrev TUV. Pripravíme vám dom na nasťahovanie.

Projekt rodinného domu typu bungalov má jednoduché a praktické riešenie bývania. Na výstavbu je potrebné vlastniť pozemok a výstavbu je možné zrealizovať v časovom horizonte 3 - 6 mesiacov. Je možné sa rozhodnúť pre štyri cenové varianty ako aj upraviť podľa vlastných návrhov

NA KOLAUDÁCIU – 96.990€ (Uzavretá hrubá stavba, steny, strecha, bleskozvod, zvody, okná, vchodové dvere, vodoinštalácia s ohrevom TUV, elektrické vykurovanie, elektroinštalácia s rozvádzačom)

NA BÝVANIE - 119.990€ (+ Základy, Zateplená fasáda 150 mm PST)

BEZ STAROSTÍ - 139.990€ (+ Kúpeľňa a WC, Interiérové dvere a podlahy, Osvetlenie)

XXL BALÍK - 169.990€ (+ Fotovoltaika 2KW, Rekuperácia, Kuchyňa, Spotrebiče, Elektromerná skriňa, Vodomerná šachta, Žumpa, Exteriérové žalúzie, Krbové kachle do 7W, Úložný priestor 15 m2)

Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra:

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha108 m²
Celková rozloha108 m²
Úžitková plocha108 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny