Elegantný kancelársky priestor priamo pod hradom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Zámocká 4
92 m²
4
1
4
áno
áno
áno
prenájom - Kancelárie
1.550,- €/mes. Energie:
230 € / mes
+230,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7090x zobrazená v zozname / 1091x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom kancelárske priestory na Zámockej priamo pod bratislavským hradom.
Výmera priestoru je 91,59 m2. Nachádza sa v polyfunkčnom štvor-podlažnom dome na 1. poschodí. Nebytový priestor je najlepšie využiteľný ako kancelárie, alebo ako reprezentačný priestor, ateliér. Jeho výhodou je dobrá svetelnosť vďaka veľkoplošným oknám. Je klimatizovaný, osvetlenie je zabezpečené formou neónových svetiel, tienenie je formou vertikálnych žalúzií, disponuje požiarymi hlásičmi, bezpečnostným alarmom a internetom. Dispozične je usporiadaný do 4 miestností, Cez vstupnú recepciu sa prechádza do otvorenej zasadačky s výstupom do vnútorného dvora. Cez zasadačku sa prechádza do hlavnej veľkej kancelárie. Na opačnej strane od recepcie je ďalšia kancelária a dve toalety. Priestor je aktuálne zariadený kancelárskym nábytkom, ktorý môže byť súčasťou nájmu.
K priestoru ponúkame jedno, prípadne viac parkovacích státí za extra platbu od 120EUR/mesačne.
Polyfunkčný dom na Zámockej ulici bol skolaudovaný v roku 2001, Dom je vybavený výťahom, má bezbariérový prístup a má vlastné kúrenie. V ostatných priestoroch sú taktiež kancelárie, na horných podlažiach sú byty a na prízemných podlažiach sú obchodné priestory, reštaurácia, kaviareň, kvetinárstvo a pod.

Výhodou tohto priestoru je blízkosť k bratislavskému hradu a parlamentu, čím sa jeho atraktivita a reprezentatívnosť zvyšuje. Bol by vhodný napr. ako sídlo pre politické strany, mimovládne organizácie, neziskové organizácie rôzneho druhu a pod. Určite to odporúčame aj ako advokátsku, notársku, audítorskú, alebo daňovú kanceláriu.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Zámocká 4

Inzerovaný kanceláriu na ulici Zámocká 4 v Bratislave - Staré Mesto v cene 1.550,- €/mes. je o 373 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 123 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

1.550,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 11,- €/mes. 8.500,- €/mes.
92 m²
Celková rozloha 1 m² 650 m²
92 m²
Úžitková plocha 1 m² 650 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha92 m²
Úžitková plocha92 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--100 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny