EXKLUZÍVNE Na predaj 4 izbový rodinný dom v meste Kolárovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
Ulica.: Mierová
120 m²
625 m²
4
nie
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
90.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3321x zobrazená v zozname / 308x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom na Mierovej ulici v meste Kolárovo. Výmera pozemku je 625m2, zastavaná plocha 135m2 a úžitková plocha 120m2.

Realitná kancelária MyHome ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Branovo. Dom sa nachádza na slnečnom pozemku o výmere 625m2, z toho zastavaná plocha predstavuje 135m2 , úžitková plocha domu je 120m2. Na pozemku sa okrem domu nachádza aj terasa, ktorú je možné využívať ako letnú kuchyňku, základová doska na garáž, plechová garáž, kurníky a voliera pre psíka. Dom nie je zateplený disponuje plastovými oknami, strecha je po rekonštrukcii, nová plechová. Dom nie je podpivničený. Pozemok je oplotený, udržiavaný. Kúrenie v dome je tuhým palivom. Interiér domu si vyžaduje modernizáciu a rekonštrukciu, s ktorou Vám radi pomôžeme, na vyžiadanie zašleme vizualizáciu a naceníme rekonštrukciu.

Dispozícia domu:


Do domu sa vchádza do predsiene cez bezpečnostné dvere, z predsiene vieme postúpiť do kuchyni s obývačkou poprípade toalety a chodby, z chodby kde sa nachádza krb na tuhé palivo sa vieme presunúť do kúpeľne, komory, spálne a detskej izby z ktorej sa následne presunieme do ďalšej izby. Celkovo teda dom pozostáva z dvoch nepriechodných spálni, jednej priechodnej izby, chodby, komory, toalety, kúpeľne, predsieni, kuchynky s obývacou izbou.

Lokalita:


V meste Kolárovo nájdete mnoho maloobchodov, veľkoobchodov, služieb, lekárni inštitúcii ktoré určite prispejú ku komfortnému nažívaniu v tomto meste.

Cena nehnuteľnosti je 90000€ vrátane všetkých poplatkov.

Ako realitná kancelária zabezpečujeme:


- Profesionálne služby certifikovaných realitných maklérov
- Právny servis cez autorizovaného advokáta
- Finančný servis
- Daňové poradenstvo
- Vklad na kataster
- Možnosť vizualizácie
- Potvrdenie o trhovej cene
- Stavebné poradenstvo
- Prepis energií

Nebojíme sa Vašich vysokých nárokov, hravo si poradíme s každou jednou Vašou požiadavkou. Našim klientom ponúkame pokoj a absolútnu istotu pri kúpe a predaji ich nehnuteľností. Naši klienti sa môžu spoľahnúť, že dostanú kvalitné služby a budú odchádzať od nás spokojní a s úsmevom na tvári.

Tešíme sa na Vás!


Team MyHOME.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku625 m²
Zastavaná plocha135 m²
Celková rozloha130 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta