Priestranný rodinný dom , vhodný aj pre viacčlennú rodinu s čiastočnou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
Ulica.: Východná
100 m²
750 m²
predaj - Rodinný dom
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3122x zobrazená v zozname / 329x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj priestranný rodinný dom leźiaci na svetlom pozemku o veľkosti 750 eur. Nachádza sa v obci Kolárovo neďaleko Váhu . Postavaný bol v roku 1965 z tehál . Postupne prechádzal viacerými rekonštrukciami : -v roku 2004 bolo menené kúrenie - radiátori + kotol
-v roku 2008 bola vymenená strecha - škridla
-v roku 2016 bola obnovená kúpeľňa , nová vaňa + bojler
-v roku 2019 boli vymenené v izbách podlahy ,a zavedenie kachle v kuchyni (kúrenie na tuhé palivo)
Dom sa ,,delí,,na dve časti ,hornú a dolnú . V hornej časti sú dve izby, kuchyňa , kúpeľňa, komora a zvlášť wc+veľká chodba . Tu boli v izbách menené plávajúce podlahy a rekonštruovaná kúpeľňa . Okná sú v celom dome povodné .
Dolná časť domu je viacmenej využitá ako letná kuchynka a priestor ako sklad . V minulosti tam bola veľká dielňa . Je v povodnom stave . Kuchynka je obytná ,s kuchynskou linkou ,šporákom na varenie a vedľa je 1 izba ,ktorá slúži ako obývačka .
V zadnej časti domu je hospodárska budova kde je možné chovať zvieratá, + skladový priestor. Na pozemku sa nachádza tiež stavba , ktorej využitie by mohlo byť roznorodého charakteru. Každému podľa vlastných predstáv .
Garáž sa nachádza v prednej časti ,s montážnou jamou . V minulosti bola využívaná ako obchodík .
Tento domček sa dá pekne dokončiť prerábkou. Poloha je o to zaujímavejšia , že leží na rožnom pozemku , kde vchod sa dá riešiť z dvoch strán .

Náklady na dom sú 42 eur elektrika a 120 eur plyn.


Ak vás domček zaujal , dohodnite si so mnou obhliadku na tel.čísle
Obec Kolárovo sa nachádza 30 km od Šale , 19 km od Nových Zámkov a 25 km od Komárna . Je tu kompletná občianska vybavenosť . Bývanie v tejto obci je príjemné a zaujímavé . Nachádza sa tu lodný mlyn z roku 1980, ku ktorému vedie drevený most . Sú tu rozne pamiatky, sochy, kostoly .


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne