EXKLUZÍVNE Pozemok, obec Slovinky, okres Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Slovinky
1804 m²
predaj - Rekreačné pozemky
29.900,- €
16,57 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

30157x zobrazená v zozname / 3236x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok v obci Slovinky, okres Spišská Nová Ves. Slnečný pozemok sa nachádza v zastavanom území obce:

- celková výmera: 1804m2,
- príjazdová komunikácia: obecná.

Obec Slovinky je koncovou obcou a nachádza sa v tesnej blízkosti mesta Krompachy, 30 km od okresného mesta Spišská Nová Ves a 60 km od krajského mesta Košice. Poloha obce poskytuje rozmanité možnosti turistiky a cykloturistiky v okolí. Cena predávanej nehnuteľnosti je 29.900,-€ a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1804 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah