EXKLUZIVNE Rodinný dom v obci Horné Obdokovce s pozemkom - 1060m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Horné Obdokovce
1060 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

48761x zobrazená v zozname / 5336x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Najskôr si pozrite video nehnuteľnosti: https://www.youtube.com/watch?v=1Zy8mswva3A&t=17s
TUreality ponúka na predaj starší rodinný dom s pozemkom v obci Horné Obdokovce. Dom je murovaný, čiastočne podpivničený. Strecha je sedlová, krytina eternit. Dom je prevažne v pôvodnom stave, vhodný na celkovú rekonštrukciu. Dispozícia domu pozostáva z troch veľkých izieb, z toho dvoch prechodných, kuchyne, kúpeľne s wc a špajze so vstupom do pivnice. Na nehnuteľnosti bolo začaté zateplenie a výmena plastových okien. Možnosť kúrenia krbovými kachľami a taktiež možnosť pripojenia na plyn a obecný vodovod. Odpad je riešený do žumpy a na pozemku je vlastná studňa. Pozemok je mierne svahovitý s rozmermi 24 x 44 metrov a celkovou výmerou 1060 m. Energetický certifikát nebol predložený.

V prípade záujmu ma kontaktujte na alebo na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Horných Obdokovciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Horných Obdokovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-43...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1060 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-43972 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.