Exkluzívny 4-izbový byt s terasami na tri svetové strany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Objavte nový rozmer bývania v luxusnom Penthouse na Brezovej ulici v Malackách, ktorý kombinuje dokonalý komfort, vynikajúcu dostupnosť k Bratislave a blízkosť k prírode. Byt v bytovom dome Malina zaujme nielen svojou rozlohou a vysokým štandardom vybavenia, ale aj premysleným dizajnom, ktorý zabezpečuje maximálne využitie denného svetla. Veľkorysé terasy ponúkajú dostatok priestoru pre vonkajšie posedenie a relaxáciu s výhľadom na Malé Karpaty. Vzdialenosť autom len 20 minút od Nemocnice Bory – Penta Hospitals a do 30 minút ste na kávičke v Eurovea.
Kľúčové vlastnosti: Samostatný výťah na 4/4 poschodie vedúci až k vstupným dverám do bytu. Dve priestranné parkovacie miesta vo vlastníctve priamo v garáži pod bytovým domom.
Rozloha a dispozícia: Byt má celkovú podlahovú plochu 149 m², ktorá zahŕňa 4 obytné miestnosti, kuchyňu spojenú s obývacou izbou, dve kúpeľne s WC, a dve rozľahlé terasy (celková úžitková plocha vrátane terás je 236 m²).
K bytu je možné si zakúpiť samostatne 2 parkovacie miesta v garáži pod bytovým domom. Sú umiestnené vedľa seba a každé má výmeru 12m2.

Cena samostatného bytu je 419 000,- €
Cena dvoch parkovacích stojísk v garáži 30.000,- €

Link na 3D virtuálnu prehliadku : https://my.matterport.com/show/?m=cmeiqcafxfi

Kuchyňa: Plne vybavená moderná kuchyňa s vysokým štandardom zariadenia vrátane vstavanej chladničky, umývačky riadu, elektrickej rúry a varnej dosky.
Kúpeľne: Dve štýlové kúpeľne vybavené sprchovým kútom a vaňou, zrkadlovými skrinkami a moderným keramickým obkladom, 2x wc závesný systém Geberit. S odvetraním do centrálneho systému budovy.
Denná a nočná časť: Byt je rozdelený na dennú časť s obývacou izbou a kuchyňou, a na nočnú časť s osobitnými izbami, zabezpečujúc tak ideálne súkromie a komfort.
Terasy: Dve veľké terasy s povchom z drevoplastových dosiek ponúkajú nádherný výhľad na okolie a sú ideálne pre relax, grilovanie alebo možnosť inštalácie vírivky s prístupom z dennej, ale aj nočnej časti. O bezpečnosť na terase sa stará zábradlie s kvalitného lepeného tónovaného skla.
Vybavenosť a štandard: Byt sa predáva kompletne zariadený, s vysokým štandardom vybavenia, klimatizáciou v každej izbe, bezpečnostnými vstupnými dverami a kvalitnými podlahami a vstavaným nábytkom vyrobeným na mieru.
Dostupnosť: S vynikajúcim napojením na diaľnicu D2 a budúcou dialničnou križovatkou Rohožník, sa značne skracuje doba cesty do Bratislavy a ďalších regiónov. Vďaka dobre rozvinutej infraštruktúre je mestské centrum Malacky, ako aj hlavné mesto, ľahko dostupné autom, vlakom či autobusom.
Všetko na dosah: Okrem tichej a pokojnej lokality poskytuje Brezová ulica kompletnú občiansku vybavenosť – od vzdelávacích inštitúcií, cez zdravotnícke zariadenia, po obchody a služby. Všetko potrebné pre váš pohodlný život nájdete na dosah ruky.
Cyklistické Trasy: Priamo z domova sa môžete napojiť na rozsiahlu sieť cyklotrás v okolí Malaciek, ktoré ponúkajú skvelé možnosti pre športové vyžitie a výlety do prírody. Byt je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie, ale zároveň si potrpia na rýchle spojenie s mestským ruchom a možnosťami aktívneho oddychu.

Byt je možné finacovať hypotekárnym úverom, s ktorým Vám v prípade záujmu, rád bezplatne pomôžem. Vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností je zahrnuté v cene. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, teším sa na Vás pri osobnej obhliadke.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Malacky

Mezonetový 4-izbový apartmán v Malackách Mezonetový 4-izbový apartmán v Malackách Predaj 310.200,- €
Mezonetový 4-izbový apartmán v Malackách

Ponúkame na predaj 4-izbový apartmán, ktorý sa nachádza 5 minút chôdze od centra mesta Malacky. Mezonetový apartmán o výmere 186 m2 sa nachádza na treťom poschodí z troch v novostavbe...

4-izbový byt 186 m2 Malacky
Luxurious Four Bedroom Penthouse near Bratislava | Exkluzívny 4-izbový Predaj Cena v RK
Luxurious Four Bedroom Penthouse near Bratislava | Exkluzívny 4-izbový

Discover a new dimension of living in the luxurious Penthouse on Brezova Street in Malacky, This residence synchronizes a perfect comfort, an excellent accessibility to Bratislava and its proximity to...

4-izbový byt 236 m2 Malacky
PRIESTRANNÝ 4izbový MEZONET (91,4m2) s TERASOU a 2 LOGGIAMI Predaj 259.990,- €
PRIESTRANNÝ 4izbový MEZONET (91,4m2) s TERASOU a 2 LOGGIAMI

B10 Vám ponúka na predaj 4izbový mezonet s priestrannou terasou a 2 loggiami v pokojnej časti Stupavy s pekným výhľadom na zástavbu rodinných domov. Byt má úžitkovú plochu 91,4m2...

4-izbový byt 91 m2 Malacky / Cementárenská
Predaj, štvorizbový byt Malacky, Juh Predaj 159.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Malacky, Juh

Ponúkame na predaj veľmi pekný priestranný slnečný (SV-JZ) štvorizbový byt s dvoma lódžiami, s výmerou 79,34 m2 v zrekonštruovanom (2016) montovanom panelovom bytovom dome s novou fasádnou úpravou, zateplením...

4-izbový byt 80 m2 Malacky
Predaj, štvorizbový byt Stupava, Cementárenská - ZNÍ... Predaj 358.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Stupava, Cementárenská - ZNÍ...

Ponúkame na predaj nádherný, slnečný a nesmierne veľkorysý 4-izbový byt v Stupave, okres Malacky, v exkluzívnom projekte bytového domu Agátky na Cementárenskej ulici. Byt má priestranné, moderne zariadené izby a...

4-izbový byt 141 m2 Stupava
NA PREDAJ pekný 4-izbový mezonetový byt s terasou a balkónom v Zohore Predaj 239.000,- €
NA PREDAJ pekný 4-izbový mezonetový byt s terasou a balkónom v Zohore

Ponúkame na predaj pekný, priestranný, 4-izbový mezonetový byt s veľkou terasou a balkónom, vlastným plynovým kotlom, šatníkom a dvomi kúpeľňami v centre obce Zohor, iba 20 km od Bratislavy. Ponúkaný...

4-izbový byt 180.91 m2 Zohor / Lábska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Mezonetový 4-izbový apartmán v Malackách 310.200,- € 4-izbový byt 186 m2 Malacky predaj
Luxurious Four Bedroom Penthouse near Bratislava | Exkluzívny 4-izbový Cena v RK 4-izbový byt 236 m2 Malacky predaj
PRIESTRANNÝ 4izbový MEZONET (91,4m2) s TERASOU a 2 LOGGIAMI 259.990,- € 4-izbový byt 91 m2 Malacky
Cementárenská
predaj
Predaj, štvorizbový byt Malacky, Juh 159.990,- € 4-izbový byt 80 m2 Malacky predaj
Predaj, štvorizbový byt Stupava, Cementárenská - ZNÍ... 358.990,- € 4-izbový byt 141 m2 Stupava predaj
NA PREDAJ pekný 4-izbový mezonetový byt s terasou a balkónom v Zohore 239.000,- € 4-izbový byt 180.91 m2 Zohor
Lábska
predaj