EXLUZÍVNE ZARIADENÁ NOVOSTAVBA S GARÁŽOU - Dubový vršok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Eugena Suchoňa
90.1 m²
4
2
3,5
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
289.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6625x zobrazená v zozname / 228x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL ponúka na predaj kompletne nadštandardne zariadený 3,5 -izbový byt s balkónom v novostavbe na Dubovom vŕšku. Byt sa nachádza na 2/4 poschodí s výťahom a má úžitkovú plochu 86 m2 + 4,1m2 balkón.

Byt je priestranný, orientovaný na západ a je moderne a luxusne zariadený na mieru: kuchynská linka so žulovou doskou, indukčná varná doska Electrolux, parná rúra Electrolux, digestor Elica, vstavaná chladnička s mrazničkou Electrolux, umývačka riadu Electrolux, kožená sedačka, jedálenský stôl so stoličkami, v izbách postele a vstavaná skriňa s posuvnými dverami a led osvetlením v spálni a chodbe. V obývacej miestnosti je klimatizácia.

K bytu prislúcha aj priestranná pivnica. K bytu je možnosť dokúpiť si garáž z ktorej sa vstupuje priamo do bytového domu s parkovacím státim spolu za 29.000 eur.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, vynikajúcou infraštruktúrou a množstvom zelene. V blízkosti je detské ihrisko, autobusová zastávka, nákupné možnosti – Tesco, Lidl, Kaufland.

Cena: 289.000€ + Provízia pre RK



TEL:
www.lenkakravarcikova.sk

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha90.1 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3,5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno