Holíčska - príjemný byt po kompletnej rekoštrukcií

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
36.19 m²
12
2
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
157.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2780x zobrazená v zozname / 195x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ul. Holíčska, Bratislava V - Petržalka, OV, 36,19 m2, 2/12 p., latková pivnica 1,6 m2, 2x výťah.

Dispozičné riešenie: vstupná hala so vstavaným nábytkom, WC a kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom a prípravou na práčku, samostatná spálňa so vstavaným šatníkom s LED osvetlením, kuchyňa spojená s obývačkou s plne vybavenou kuchynskou linkou a obývacou stenou vyrobenou na mieru s LED podsvietením

1-izbový byt bol dispozične zmenený na 2-izbový a prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou, pričom boli menené plastové okná a inštalované vnútorné žalúzie, nové bezpečnostné dvere, kúrenie, nové rozvody elektriny, internetu, vody a odpadu. Na podlahách izieb sa nachádza nová plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni s WC. .

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Počas ktorej bolo realizované zateplenie, vynovenie vchodu, schodiska, spoločných priestorov a obnova obidvoch výťahov, pričom jeden výťah slúži ako nákladný. Menené boli aj stúpačky a strecha bytového domu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha36.19 m²
Poschodie2
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Vývoj ceny