Ideálny 3 izbový byt v Košútoch 2 na prerobenie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
68 m²
predaj - 3-izbový byt
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2484x zobrazená v zozname / 225x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám pripravuje do ponuky priestranný 3 izbový byt vo veľmi žiadanej a tichej lokalite plnej zelene, detských ihrísk a obchodov.

Byt sa nachádza v mestskej časti Košúty v meste Martin. Je na 2 poschodí z celkových 9, v panelovom bytovom dome ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciu, je zateplený, boli v ňom menené stupačky, plastové okná, strecha, bezpečnostné dvere.

DISPOZÍCIA:



Byt má výmeru 69 m2 + loggiu o výmere 6 m2, k bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. Je orientovaný na južnú a severnú svetovú stranu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby so vstupom na loggiu, ďalej byt pozostáva z kuchyne v ktorej je aj jedálensky priestor, následne dve priestranné izby, kúpeľňa v ktorej je okno a samostatná toaleta.

REKONŠTRUKCIA:



Boli menené plastové okná, bezpečnostné dvere, murované jadro kúpeľne a toalety. V roku 2021 boli natiahnuté nové stierky, a elektroinštalácia ktorá bola vymenená v kuchyni a v kúpeľni.

LOKALITA:



Táto lokalita má kompletnú občiansku vybavenosť - zdravotné stredisko s lekármi a zubárom, škola, škôlky, detské ihriská, MHD zastávka a obchody CAMPO pár metrov od sídla bytu, taktiež veľkou výhodou lokality je aj miestny park plný zelene s jazierkom, určite veľmi príjemné prostredie pre rodiny s deťmi alebo na voľnočasové aktivity. Ako ďalšia z výhod bývania v tejto časti je bezplatné parkovanie v okolí bytu.

Byt je voľný ihneď. Teším sa na spoločnú obhliadku

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118722



Cena: 99 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha68 m²
Statusaktívne