Jarovce: Krásny pozemok v tichej lokalite s projektom v cene

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
1005 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3080x zobrazená v zozname / 255x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Jarovciach. Vvšetky inžinierske siete sú vedené priamo pred pozemkom K pozemku je vydané územné rozhodnutie na výstavbu mierne upraveného katalógového rodinného domu. Vizualizácia a ilistračné foto je v ponuke. Pozemok sa prevádza aj s povolením a projektovou dokumentáciou, čo však nebráni vypracovaniu nového projektu pre iný typ domu.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1005 m²
Statusaktívne