Jednopodlažný rodinný dom v tichej ulici mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
110 m²
394 m²
predaj - Rodinný dom
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1340x zobrazená v zozname / 132x zobrazená detailne / 132x zobrazená detailne tento mesiac

Tehlový dom zo 60 - tych rokov leží na pozemku o celkovej výmere 394 m2 . Dom je čiastočne podpivničený a prešiel rozsiahlou - kompletnou rekonštrukciou, vrátane zateplenie a drenáže. Dom je napojený na všetky IS. Energetický certifikát nie je k dispozícii.
Kompozične ho tvoria dve bytové jednotky , oddelené len priečkou a s osobitnými vstupmi z dvora aj ulice.
Menšia bytová jednotka je tvorená chodbou, priechodnou izbou, kuchynským kútikom a kúpeľňou s WC.
Do väčšej bytovej jednotky sa prechádza cez terasu a tvorí ju chodba, 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC.
Na dvore sa nachádza studňa s úžitkovou vodou, garáž so vstupom z bočnej strany , menšia záhradka s vyvýšenými záhonmi a ovocnými stromami a kríkmi – jabloň, hruška, višňa, slivka, dula, lieska, ríbezle.
Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná. Pôsobí útulne, s udržiavaným dvorom a záhradkou vhodná, na bývanie pre viacčlennú rodinu prípadne 2 generačné bývanie, s blízkou dostupnosťou občianskej vybavenosti.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku394 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne