Príjemný penziónik s reštauráciou pri jazere, Hodruša-Hámre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

č.z.1011344
V krásnom prostredí Štiavnických vrchov ponúkame na predaj rekreačnú chatu poskytujúcu ubytovanie s reštauráciou a terasou s 80 miestami na sedenie. Objekt má 5 izieb (dvojlôžkové s prístelkami, ubytovacia kapacita 16 osôb), každá izba má vlastnú kúpeľňu s WC. Na prízemí je reštaurácia s kapacitou 36 miest a spoločenská miestnosť pre 16 osôb. Zariadenie je vybavené reštauračnou kuchyňou so skladom. Pre ubytovaných hostí je k dispozícii kuchynka spojená so spoločenskou miestnosťou pre ubytovaných hostí. Pivnica má 15m2. Veľká terasa umožňuje vonkajšie posedenie s očarujúcim výhľadom na blízke jazero. K objektu prináleží bufet s občerstvením, vonkajšie ohnisko a hudobný prístrešok slúžiaci na vystúpenia hudobných telies. Parkovanie je zabezpečené pre 8 áut. S nehnuteľnosťou sa predáva požičovňa člnov a vodných bicyklov. Volejbalové ihrisko je k dispozícii pre milovníkov športu.
Blízke jazero v letnom období láka rekreantov obľubujúcich vodné športy, horské prostredie využívajú turisti na výstupy do okolitých vrchov, možnosť využitia cykloturistických trás a lesov bohatých na hríby. Neďaleká Banská Štiavnica, zapísaná v zozname UNESCO, láka svojimi historickými pamiatkami. V zimnom období je využívané blízke lyžiarske stredisko Salamadra (1km)
Kontakt: Galeta Gregor tel:

Podobné realitné ponuky

Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU
Predaj 330.000,- €
Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU

Ponúkam na predaj zabehnutú reštauráciu, ktorá je stále plne funkčná a prosperujúca.Celý objekt reštaurácie pozostáva z týchto častí:BAR - JEDÁLEŇ: 70 miest na sedenie, v prípade súkromnej akcie možnosť...

Gastro priestory 765 m2 Žarnovica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU 330.000,- € Gastro priestory 765 m2 Žarnovica predaj