Hotel v Novej Bani za výhodnú cenu so záhradnou reštauráciou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

č.z.1801002
Ponúkame na predaj hotel v Novej Bani s reštauráciou a záhradnou reštauráciou za veľmi výhodnú cenu. Objekt pozostáva z reštauračnej časti so stoličkovou kapacitou 80 miest a malého salónika s cca 20 miestami. Súčasťou objektu je záhradná reštaurácia s dvomi terasami a cca 300 miestami. Je tam tanečný parket a samostatný výčap. Do záhradnej reštaurácie je aj samostatný vchod z ulice. Otvára sa v letnom období.
Hotelová časť je samostatná, so spoločným vestibulom aj pre reštauráciu. Má tri poschodia, kde sa nachádza 10 izieb s lôžkovou kapacitou 24 až 30 postelí. Izby sú dvoj - troj lôžkové. Časť izieb má vlastnú kúpeľňu s WC a niektoré majú spoločnú kúpeľňu na chodbe. Hotel má 12 balkónov. Nad hotelovou časťou je novovybudovaná nadstavba s novou strechou. Táto časť nie je dokončená, ale je projekčne pripravená na zriadenie dvoch bytov (jeden dvojizbový, jeden trojizbový). Celá budova je podpivničená s veľkými skladovými priestormi. Zavedené je ústredné kúrenie, verejná kanalizácia.
Niekoľko kilometrov od hotela je novovybudovaná zjazdovka v Hodruši (20 km), lyžiarske strediská Vojšín, Drozdovo, (10 km), vodná nádrž Tajch (5 km), kúpele Vyhne (20 km) a Sklené Teplice(25 km).
Objekt je nožné využiť na akékoľvek účely, ako napr. kancelárske priestory, obchodné priestory, veľké skladovacie priestory, záhradné centrum, na sídlo rodinnej firmy s akýmkoľvek zameraním atď.
Autobusová zastávka: 0,5 km, železničná stanica 1,5 km, cesta I.triedy 2 km, diaľnica 2 km.

Kontakt Galeta Gregor tel:

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Žarnovica

Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU
Predaj 330.000,- €
Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU

Ponúkam na predaj zabehnutú reštauráciu, ktorá je stále plne funkčná a prosperujúca.Celý objekt reštaurácie pozostáva z týchto častí:BAR - JEDÁLEŇ: 70 miest na sedenie, v prípade súkromnej akcie možnosť...

Gastro priestory 765 m2 Žarnovica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj ZABEHNUTÁ REŠTAURÁCIA S KLIENTELOU 330.000,- € Gastro priestory 765 m2 Žarnovica predaj