Ponúkame na predaj zabehnutú reštauráciu a pizzériu!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

S+K realitná kancelária ponúka na predaj zabehnutú reštauráciu a pizzériu s dlhoročnou tradíciou vo Veľkom Krtíši.
Reštaurácia sa predáva so zariadením. Reštaurácia sa nachádza v priestoroch mestského amfiteátra, kde sa počas leta konajú rôzne akcie. Objekt je oplotený amfiteáter je vo vlastníctve mesta a pozemok pri reštaurácii je v osobnom vlastníctve majiteľa.
Súčasťou reštaurácie je krásna záhrada v ktorej je cca 100 miest na sedenie( drevené stoly a lavice). Nachádza sa tu vonkajší bar, novovybudované toalety, detské ihrisko, fontána,vodopád a trampolína.
Interiér reštaurácie je rozdelený na fajčiarsku a nefajčiarsku zónu s kapacitou miest na sedenie cca 100. Vo fajčiarskej miestnosti sa nachádza barový pult,krb a šesť kožených sedačiek na sedenie. Vybavenie barového pultu: kávovar, mlynček na kávu, umývačka riadu, výrobník ľadu, počítač s pokladňou. Z fajčiarskej miestnosti je vstup na malú terasu, na ktorú sa zmestí cca 5 stolov.
Nefajčiarska zóna je v troch miestnostiach. V jednej väčšej nefajčiarskej miestnosti sa nachádzajú kožené stoličky, zvyknú sa tu konať akcie ( oslavy, firemné akcie...). V druhej väčšej nefajčiarskej miestnosti sú drevené stoly, z miestnosti je vstup na toalety v pôvodnom stave. V menšej nefajčiarskej stoličky sú drevené stoly a stoličky sú potiahnuté látkovým poťahom. Z najmenšej nefajčiarskej miestnosti je vstup do kuchyne. Vybavenie kuchyne je 2x plynový sporák, 3x fritéza, chladnička, mraznička, umývačka riadu, 4x antikorový stôl, digitálna váha, gril, chladiarenský stôl, digestor. Z kuchyne je vstup do záhrady.
Oproti kuchyne sa nachádza vstup do pizzérie v ktorej sa nachádza malá kuchyňa, murovaná pec na pečenie pizze, miešač na cesto, chladničky. V tejto časti sa nachádzajú aj menšie skladové priestory a toaleta pre zamestnancov.
Pod fajčiarskou miestnosťou sa nachádzajú priestory kde je kotolňa na pevné palivo,tri priestory na sklady a šatňa.
Pripojenie na Wifi, telefón pevná linka a mobil.
Reštaurácia patrí medzi najobľúbenejší podnik v meste s veľmi pekným prostredím. Počas celého roka je možné organizovať akcie, cez leto je možné organizovať rôzne akcie aj na záhrade.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Veľký Krtíš