Sklady a haly, predaj, Palackého, Košice - Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj skladové priestory na Palackého ulici - v centre mesta Košice. Celková rozloha pozemku je 3046 m2 a zastavaná plocha je 1334 m2. Areál je zabezpečený oplotením, v budove sa nachádza alarm a taktiež disponuje bezpečnostnými kamerami, ktorých prenos môžete sledovať na obrazovke v kancelárii.

Dispozičné riešenie haly: zo vstupnej/ prijímacej miestnosti sa po ľavej strane vchádza do priestrannej kancelárie s kuchynkou, a po pravej strane, cez kúpeľňu spojenú s toaletou, sa vchádza do haly. Hala disponuje štyrmi veľkými rolovacími bránami a vstupuje sa z nej do ďalších dvoch menších skladovacích miestností.

Hala sa nachádza v centre mesta, priamo pri železničnej trati. Pozemok je rovný s vybudovanou cestou, takže ho môžete využívať aj ako parkovaciu plochu pre vlastné potreby, prípadne pre potreby klientov.

Uvedená cena je konečná vrátane odmeny realitnej spoločnosti, kvalitného právneho servisu a ostatných náležitostí. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Diana Gaborčíková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a foto dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ  EXKLUZÍVNE - budova na podnikanie  v Košiciach Južná trieda
Predaj 348.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - budova na podnikanie v Košiciach Južná trieda

Exkluzívne, iba u nás, ponúkame na PREDAJ budovu na podnikanie v Košiciach, ul. Južná trieda, blízko do centra mesta. Ide o viacúčelový objekt s vlastným parkovaním, ktorý je momentálne využívaný...

Sklady a haly 492 m2 Košice - mestská časť Juh / Rastislavova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - budova na podnikanie v Košiciach Južná trieda 348.000,- € Sklady a haly 492 m2 Košice - mestská časť Juh
Rastislavova
predaj