Dražba baliarne v obci Beluša (Púchov)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dátum konania dražby: 16.04.2015 o 12:00 hod.
Miesto dražby: Učebňa č. 2 na prízemí v Dome Kultúry Púchov, Hoeenningovo nám. 2002, 020 01 Púchov


Najnižšie podanie: 73.900,- EUR
Minimálne prihodenie: 500,- EUR
Výška dražobnej zábezpeky: 15.000,- EUR

Prvá obhliadka: 30.03.2015 o 11:00 hod.
Druhá obhliadka: 13.04.2015 o 11:00 hod.

Predmet dražby:
Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Púchov, obec: Beluša, katastrálne územie: Beluša, zapísané v evidencii Okresného úradu Púchov, katastrálny odbor, na liste vlastníctva č. 2470 a to konkrétne:
- stavba – baliareň, so súpisným číslom 227 s príslušenstvom, postavená na pozemku parc. registra „C“ č. 527/2 o výmere 392 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemok parc. registra „C“ č. 527/1 o výmere 714 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria,
- pozemok parc. registra „C“ č. 527/2 o výmere 392 m², druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria.

Opis predmetu dražby/ opis stavu predmetu dražby:
Budova baliarne je dvojpodlažný prízemný objekt. Budova bola postavená v roku 1971 ako predajňa potravín a mäsa - Jednota. V roku 1993 bola budova prerobená na výrobňu cestovín. Podľa kolaudačného rozhodnutia bol objekt daný do užívania dňa 14.6.1994. V súčasnosti slúži ako baliareň korenín.

Dispozičné riešenie:
Podzemné podlažie sa skladá z: rampy, plynovej kotolne, skladu náradia, skladu, manipulačného priestoru, priestoru nabíjania, predsiene a sociálnych zariadení.
Zastavaná plocha PP je o výmere 385,17 m2.

1. nadzemné podlažie sa skladá z: skladu surovín, výrobne, baliarne, skladu hotových výrobkov, sociálnych zariadení, šatní, kancelárie, chladiarenského skladu, príručného skladu a rampy.
Zastavaná plocha 1. NP je o výmere 341 m2.

Technicko – konštrukčné riešenie:
Budova má dva hlavné vchody od ulice, jeden je bočný a jeden je zadný na rampu. Budova baliarne je dvojpodlažný murovaný objekt, s pálených tehál hrúbky do 40 cm. Zadná časť pri rampe je vymurovaná z pórobetónových tvárnic. Základy sú železobetónové, pásové s vodorovnou izoláciou. Zapustený suterén je odizolovaný, bez známok porušenia hydroizolácie. Podlahy sú betónové a keramické, strop je železobetónový. Výplne vnútorných stavebných otvorov tvoria dvere - plné drevené, obvodovú výplň tvoria okná a dvere s oceľovými profilmi, v zadnej časti sú opatrené mrežou. Vnútorné omietky sú vápennocementové, hladké, opatrené maľovkou. Vonkajšie omietky sú brizolitové. Zadná časť pri rampe nie je omietnutá. Strecha je plochá, pokrytá asfaltovými pásmi, atika je rozšírená a tvorí malú šikmú strechu okolo celého objektu a je pokrytá asfaltovými šindľami. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Do objektu je zavedená aj voda a plyn. Kanalizácia je vyvedená do žumpy na pozemku.

Predmet dražby sa celkovo nachádza v dobrom stave, je primerane udržiavaný.

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Púchov

NA PREDAJ POLYFUNKČNÁ BUDOVA /obchod, kancelárie, stolárskej dielne...
Predaj 53.000,- €
NA PREDAJ POLYFUNKČNÁ BUDOVA /obchod, kancelárie, stolárskej dielne...

AstonReal ponúka na predaj viacúčelovú budovu nachádzajúcu sa v obci Zubák, vhodnú ako sídlo firmy s možnou predajnou plochou, hlavne vhodné ako, administratívne centrum, ubytovňa/apartmány na prenájom/prípadne 2 bytové jednotky...

Výrobné priestory 202 m2 Zubák / Zubák