Výrobná hala so skladovými priestormi a pozemkom, 674 m2, Partizánske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pohrávate sa s myšlienkou vlastného podnikania, no stále neviete nájsť tie správne priestory, ktoré budú spĺňať Vaše nároky? Narazili ste pri Vašom hľadaní na objekty, ktoré boli postavené ďaleko od centra mesta, prípadne z nie veľmi kvalitných materiálov?
Dovoľte nám presvedčiť Vás, že máme priestory, ktoré hľadáte.
Nachádzajú sa blízko centra mesta a zo znaleckého posudku je zrejmé, že na ich výstavbu boli použité kvalitné materiály (plná pálená tehla s hrúbkou 45cm, strešná krytina - ťažké natavovacie pásy, klampiarska konštrukcia z pozinkovaného plechu).
Súčasťou haly sú tri kancelárske priestory, ktoré prešli rekonštrukciou - vymenené plastové okná a plávajúce podlahy. Zvyšné priestory haly neboli rekonštruované keďže hala môže slúžiť na viacero účelov, záleží od Vášho podnikateľského zámeru. Spomínané kancelárske priestory sú oddelené od ostatných priestorov haly. Samozrejmosťou je kuchynka, dve šatne s toaletami a sprchovacími kútmi.
V budove je privedená elektrina, plyn a vodovodná prípojka. Navyše sa na pozemku nachádza aj studňa.
Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Keďže sa v jednom zo skladov nachádza komín - je možné využívať kombinované kúrenie.
Súčasťou fotogalérie je aj nákres pôdorysu, vďaka ktorému môžete získať predstavu o dispozičnom riešení budovy a výmerách jednotlivých priestorov.
Jedinečnosť tejto ponuky ocení tak širšia verejnosť (vzhľadom na všestrannosť jej využitia - investičné účely) ako aj tí, ktorí túžia po vlastných priestoroch za výhodných podmienok.


Veríme, že priestory, ktoré sme Vám predstavili zaujali Vašu pozornosť natoľko, že sa rozhodnete pozrieť si ich osobne.


Bližšie informácie a termín obhliadky, ktorý Vám vyhovuje, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle .

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Partizánske

**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU
Predaj 1,- €
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"**

Ponúkame na predaj zaujímavú stavbu ktorá bola postavená na začiatku 14.storočia s názvom "Vodný Hrad" v tesnej blízkosti opevnenia kaštiela s anglickým parkom.Konštrukcia objektu je riešená ako murovaná...

Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"** 1,- € Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce predaj