PRENÁJOM CELÉHO PENZIÓNU ALEBO JEHO ČASTI - VEĽKÉ RIPŇANY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom celý penzión s reštauráciou, s ubytovacími jednotkami a s okrasnou záhradou alebo len v kombinácií kuchyňa a reštaurácia s možnosťou ubytovania. Poloha zabehnutého penziónu je nasledovná : cca 20 km od kúpeľného mesta Piešťany, 30 km od lyžiarskeho strediska Bezovec, 30 km od Nitry, v blízkosti sú mestá : Topoľčany a Hlohovec. Reštaurácia má kapacitu 75 miest, s možnosťou širokého využitia: team building, svadby, rodinné oslavy,organizovanie firemných či spoločenských udalostí a pod. Reštaurácia, bar a kompet vybavená kuchyňa je na prízemí, s možnosťou organizovať aj dve samostatné akcie naraz, ďalej sa tu nachádzajú dve samostatné sociálne zariadenia a skladové miestnosti. Podstatnú časť prízemia tvorí veľká spoločenská sála, zaujímavo stavebne oddelená.
Ubytovacie izby sú s kapacitou 20 lôžok a nachádzajú sa na prvom poschodí so samostatným vstupom mimo reštauráciu. Na poschodí je zaujímavá veľká slnečná terasa o rozlohe 80m2, vhodná aj na uzatvorené akcie počas letného obdobia. Na 2. poschodí je kancelária plus izby na bývanie v počte 5 ubytovacích jednotiek s vlastným sociálnym zariadením plus apartmán. Penzión je na pozemku o rozlohe 3366m2, ktorého značná časť je okrasná záhrada. Vonkajšie priestory a záhrady sú upravené so samostatne stojacou budovou využiteľnú pre bar, vináreň, alebo ďalšie ubytovanie. Vyhradené parkovanie je pre cca 10 áut. Záhrada je zavlažovaná elektronickým zavlažovacím systémom, ktorý čerpá vodu z vlastnej studne. Penzión je plne vybavený a pripravený na okamžité sprevádzkovanie, no zároveň ponúka možnosť iného funkčného využitia. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní
4. kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti (obhliadky, prezentáciu nehnuteľnosti, inzerciu na 49 realitných portáloch napr. Topreality.sk, byty.sk, nehnuteľnosti.sk, reality.sk, zoznamrealit.sk, X reality.sk, Areality.sk, sme.sk.... atď.

Okrem toho poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdnoznaleckého posudku, hydrogeologického posudku a pod.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy B-C.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany.
Informujte sa na tel. čísle:

R1reality ...cesta k novému bývaniu

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Topoľčany