Krásna kompletne zrekonštruovaná a zariadená garsónka v Ružinove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Chlumeckého
20 m²
7
1
1
úplne prerobený
áno
predaj - Garsónka
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3008x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj garsónku s otvorenou dispozíciou, ktorá poskytuje plné využitie 20m2. V byte bola prevedená kvalitná, kompletná rekonštrukcia a praktické zariadenie s vychytávkami na mieru v luxusnejšom vintage rustikálnom štýle. Bola spravená nová elektroinštalácia, rozvody vody a odpadov, nové podlahy, obklady, dlažba, stierky, maľovky, závesné wc, umývadlo, murovaná sprcha, batérie Sagitárius, zásuvky a vypínače Legrand, a spotrebiče -práčka, sporák, konvica, chladnička, ohrievač, ventilátor, radiátor, nábytok skrine, komoda, stôl, kuchynská zostava, doplnky. Bytové doplnky majú svoje miesto na zavesenie,
uloženie.. Všetky elektrospotrebiče ako aj celé zariadenie bytu je novo-zakúpené a je v cene bytu .Byt je iba chvíľku obývaný, rekonštrukcia je úplne nová. Nachádza sa na 1.poschodí, pod ním je obývané zvýšené prízemie v 7 poschodovom panelovom zrekonštruovanom, kvalitne zateplenom dome s moderným výťahom, novými vstupnými bránami, schránkami a vyregulovaným ústredným kúrením s diaľkovým odpočtom v pokojnej, bezpečnej, zeleňou obklopenej lokalite v srdci Ružinova časť Pošeň s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti a v blízkom okolí (Lidl, Billa, Kraj, Terno, cukrárne, pravá balkánska zmrzlina, kaviarne, reštaurácie,
jazero Štrkovec,v okolí funkčné fontány, krásne parky, detské ihriská, Dom Kultúry, škôlky, školy (základné, stredné, vysoká Paneurópska, s bezproblémovým voľným parkovaním pred domom,s dobrou MHD dostupnosťou,blízko centra.Mesačné náklady za byt vrátane fondu údržby a opráv na 1 osobu sú v priemere 100,-eur + 15,-eur elektrina. Cena bytu s kompletným vybavením je 125.000,-eur.

K cene bude prirátaná provízia 3.000,-€ za sprostredkovanie predaja, v cene provízie zabezpečíme:
- preverenie právneho stavu, vecných bremien a tiarch
- uhradíme poplatok za overenie kúpnych zmlúv u notára
- uradíme poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 100€
- zmluvy a právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Úžitková plocha20 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové