Krásny nadštandartný byt v projekte NIDO2 s vlastnou predzáhradkou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
52.75 m²
5
1
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
285.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4316x zobrazená v zozname / 197x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj exkluzívny dvojizbový byt v nadštandartnom vysokokvalitnom novopostavenom projekte NIDO2. Byt je o rozlohe 53m2 + pivnica 2.66m2 + predzáhradka 36m2, pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyňa Dankuchen so spotrebičmi je prepojená s obývacou časťou s výstupom na terasu - predzáhradku. Byt predávame kompletne dizajnovo zariadený, boli použité kvalitné značkové výrobky, Italské dizajnové svietidlá KARTELL, dalej DANKUCHEN ,MOBEL LUTZ,,FLOS. Možnosť odkúpenia garážového státia za dobrú cenu a pivnice. V dome je optika V net., 24h recepcia, mesačné náklady su 230,-€. Byt poskytuje úžasné a nadštandartné bývanie v kvalitnom bytovom dome a je príjemne tichý. Prophet Real odporúča.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha88.68 m²
Úžitková plocha52.75 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny