Meštiansky 4-izbový byt (140 m2) Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Duklianska
118 m²
predaj - 4-izbový byt
180.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3258x zobrazená v zozname / 303x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8436 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, ul. Duklianska. Nehnuteľnosť tehlovej konštrukcie má celkovú výmeru 140 m2 vrátane príslušenstva (obytné miestnosti 81 m2, príslušenstvo v byte 37 m2 a pivnica 22 m2). Byt je situovaný v kompletne rekonštruovanom bytovom dome, s vlastným oploteným dvorom, parkovacou plochou (430 m2) a garážami.

Byt sa nachádza na prízemí, pozostáva zo 4 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, komory, zaskleného balkóna. Byt je čiastočne rekonštruovaný - murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy. Atmosféru bytu dotvárajú vysoké stropy, pôvodné drevené dvere so zárubňami. Dispozične je možné realizovať úpravy, napr. otvorením priestoru kuchyne a prepojením s obytnou miestnosťou.

VÝHODOU JE VLASTNÉ KÚRENIE - plynový kotol s ohrevom vody. K bytu prislúcha veľká pivnica (22 m2) v suteréne bytového domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť GARÁŽ (20 m2) s montážnou jamou nachádzajúcu sa vo dvore bytového domu.

Meštiansky bytový dom je po rekonštrukcii - nová strecha, okná, fasáda domu, vstupná chodba. Umiestenie bytu a jeho dispozícia umožňuje využitie bytu aj na podnikateľské účely (kancelária/služby), resp. spojenie bývania a podnikania.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha118 m²
Statusaktívne