MODERNÉ BÝVANIE V BLÍZKOSTI JAZERA, 4-IZB. RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Vojka nad Dunajom
95 m²
659 m²
4
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
250.000,- € možnosť odpočtu DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

47945x zobrazená v zozname / 2901x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jedinečnú stavbu vytvorenú z modulov. Táto technológia ponúka širokú škálu rozmiestnenia a funkcií interiéru, ako aj priestor pre vaše nápady. Stavba bude postavená na pozemku v rekreačnej zóne pri jazere Vojka.

Ide o jednopodlažný rodinný dom so štyrmi izbami. Dispozične je rozdelený na dennú a nočnú časť. Hneď po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej chodbe, ktorá vedieť do všetkých miesntostí. Obývacia izba s krbom je spojená s kuchyňou s možným výstupom na terasu a do záhrady. Úložný priestor v tomto priestore poskytne menšia komora v kuchynskej časti. K dispozícii sú dve spálne a pracovňa, samostaný walk-in šatník a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Vzdušnosť celému priestoru dodajú francúzske okná v každej miestnosti. Dom sa predáva už kompletne zariadený, osobitný dôraz sa kladie na maximálne využitie vnútorného priestoru. Disponuje klimatizáciou zn. Hyundai s funkciou WiFi na diaľkové ovládanie, rekuperáciou či podlahovým kúrením. Táto nehnuteľnosť sa predáva ako pozemok s projektom, ktorý máte dodaný na pozemok do 3 mesiacov vrátane kompletného zariadenia!

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Vojka nad Dunajom
* výmera pozemku: 659 m2
* podlahová plocha: 95 m2
* celková plocha: 115 m2
* kompletne zariadený
* systém smart home
* nižšie prevádzkové náklady ako pri bežnom rodinnom dome
* kvalitné materiály
* možnosť vuyžívať na celoročné bývanie alebo napríklad ako víkendový dom

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Vojka nad Dunajom ponúka občianskú vybavenosť ako potraviny, reštaurácie či pošta. Priestor je tu taktiež na množsto športových aktivít. Jazero Vojka je od Bratislavy vzdialené iba 23 km so skvelou dostupnosťou bez dopravných obmedzení. Taktiež sa neďaleko nachádza športový a voľnočasový rezort X-BIONIC Sphere je vzdialený 40 minút autom.

CELKOVÝ DOJEM:


Tento projekt je skvelý vďaka kvalitným materiálom, modernej technológii a nadčasovému vzhľadu. Je vhodný ako na celoročné bývanie tak aj na víkendový dom v krásnej lokalite.

CENA: 250.000,-EUR, možnosť odpočtu DPH


vrátane provízie/právneho servisu

ID:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vojke nad Dunajom

Inzerovaný rodinný dom vo Vojke nad Dunajom v cene 250.000,- € je o 35.152 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Vojke nad Dunajom. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Vojke nad Dunajom.

Pozícia realitnej ponuky

250.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
659 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
115 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
115 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
95 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku659 m²
Zastavaná plocha115 m²
Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807230 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.