Rezervované - Na predaj 2 izbový byt - kompletne zariadený - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
56 m²
predaj - 2-izbový byt
144.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2944x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľmi vkusne a kompletne zariadený 2 izbový byt v centre mesta Nitra, s bezproblémovým parkovaním.

Byt prešiel pred dvomi rokmi kompletnou rekonštrukciou (elektrina, jadro, stierky, podlahy, dvere, stolárske práce, atď ...... ) a byt bol príjemne dozariadený novým nábytkom a spotrebičmi ktoré by ostali v byte.

Má veľmi dobrú a vyhľadávanú dispozíciu, kde je obývacia izba s jedálňou opticky prepojená s kuchynskou časťou, ďalej samostatná veľká spálňa so vstavanou šatníkovou skriňou a výstupom na balkón. Kúpeľňa je s vaňou a v pohode priestor na práčku a samozrejmosťou je samostatná toaleta. Pri vstupe sa nachádza taktiež šatníková skriňa so sedením a vešiakmi. Byt má podlahová plochu 56 m2 a nachádza sa na 5/6 poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom.

Lokalita: Nachádza sa v centre mesta, na Štúrovej ulici, s výborným výjazdom na diaľnicu R1. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť. Výhodou je bezproblémové parkovanie.

Názor makléra: Najväčšou pridanou hodnotou bytu je že ostáva zariadený kvalitným nábytkom, a spotrebičmi. Pre investorov, na prenajímanie , je lokalita určite správna voľba.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118717



Cena: 144 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne