NA PREDAJ: 3 izb.byt v širšom CENTRE + BALKON + 2x murovaná pivnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
65.82 m²
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
89.000,- € dohoda na cene vítaná
Ponúknite vlastnú cenu

331x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo výmere 65,82m s dvomi murovanými pivnicami a balkonom, v okresnom meste Levice.

Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome na prvom poschodí. Prešiel rekonštrukciou ako sú: plastové okná, nové rozvody elektriny, stierky a maľovky, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a parkety, murované bytové jadro,

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po pravej strane je bytové jadro, kúpelňa a samostatné wc. Vedľa je prechod do kuchyne a detskej izby, ktorá má aj murovaný šatník. Oproti prejdeme chodbou do obývacej časti bytu. Za ňou sa nachádza spálňa s výstupom na balkon.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť ako sú obchody a služby, MŠ, ZŠ, niekoľko stredných škôl, potraviny, pár minút napešo ste v úplnom centre mesta.

Byt je kúpou volný ihneď - odporúčam!



Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha65.82 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové