NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT – Žižkova ulica, Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Žižkova
67 m²
neuvedené
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
176.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3960x zobrazená v zozname / 269x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE

Úžitková plocha bytu: 66,97 m2,k bytu prislúcha pivnica a loggia

Poschodie: 8/8



Pôvodný stav

Zateplený bytový dom



Zateplená, nová strecha

POPIS



Realitná kancelária RELCOM Vám ponúka na predaj 3izbový byt v pôvodnom stave vo vyhľadávanej lokalite na ulici Žižková. Byt ponúka zaujímavé výhľady, je slnečný, má 3 nepriechodné izby. K bytu prislúcha pivnica a kumbál v spoločných priestoroch.

LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



MHD spojenia: autobusy a električky, pekáreň, potraviny FRESH, reštaurácie, kaviarne, Banky, školy.

CENA



Cena bytu v uvedenom štandarde je 176 990EUR ,ktorá je cena vrátane sprostredkovateľskej provízie. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Adam Kovács, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Stavpôvodný
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno