Na predaj 3 izbový klimatizovaný byt s lodžiou, ul. G. Dusíka, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Gejzu Dusíka
62 m²
4
3
3
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5490x zobrazená v zozname / 423x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3 izbový byt s vymurovanou lodžiou, nachádzajúci sa v na 3/4 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome na ul. G. Dusíka. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, prechodnej obývacej izby, kuchyne s lodžiou, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Posledná rekonštrukcia prebehla pred cca 7 rokmi - vstupné bezpečnostné dvere ADLO, okná sú plastové, jadro je murované s vymenenými stupačkami, v klimatizovanej kuchyni je nová elektroinštalácia.
K bytu prislúcha pivnica a k dispozícii je i spoločná kočikáreň. Úžitková plocha bytu je 62 m2 + lodžia. Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpa možná i prostredníctvom hypotekárneho úveru. V blízkosti bytového domu s pekným zeleným okolím je kompletná občianska vybavenosť - obchodné centrum Max, ZŠ, MŠ, lekár. ŽSR a SAD do 5 minút
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt: . Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave na ulici Gejzu Dusíka

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Gejzu Dusíka v Trnave v cene 145.000,- € je o 6.179 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910490.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
65 m²
Celková rozloha 50.12 m² 328 m²
62 m²
Úžitková plocha 50.12 m² 125 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-231 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.