EXKLUZÍVNE iba u NÁS NA PREDAJ 3, 5 - izbový byt na Sídlisku Sever v Pr

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
84 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2807x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj priestranný, 3-izbový byt v Prievidzi, na sídlisku Sever. Byt je slnečný a teplý a nachádza sa v obľúbenej lokalite, naproti Lesoparku a autobusovej zastávky. Na sídlisku je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza Materská škola a ZŠ.

Parkovanie je priamo pri dome.


Byt sa nachádza na 5. poschodí z 5-ich. Celý dom je zateplený, strecha prešla rekonštrukciou i balkóny. Dom má 2x vchodové dvere, sú hliníkové.
Celková výmera bytu je 84,45 m2, výmera bez balkóna a loggie je 79,48 m². Byt má plastové okná, dvere bytu sú bezpečnostné, murované jadro, dlažba v kuchyni, v hale a kúpeľni. Strecha je vyspádovaná, balkón má výmeru 2,8 m2 a je prekrytý a opatrený dlažbou.
Byt pozostáva z 3-och obytných miestností a príslušenstva, ktorým je veľká hala, kuchyňa v tvare písmena L, 3 izby, prerobená kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Loggia, ktorá je po úprave a má výmeru 7,40 m2 a môže slúžiť na špajzu alebo detskú izbu.
Izby sú v pôvodnom stave. K bytu patrí 1 pivnica o výmere 2,91m2 nachádzajúca v suteréne.

Dispozícia:


vstupná hala, 3x izba, loggia – ktorá môže slúžiť ako izba alebo veľká špajza, kuchyňa v tvare písmena L, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, balkón

Popis bytu:


Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom (široké schodisko a mierne schody)
Byt je po rekonštrukcii – murované jadro, plastové okná, bezpečnostné dvere
- v hale, v kuchyni, v kúpeľni s WC dlažba i na prekrytom balkóne, izby a
loggia - lino

Byt je voľný a čaká na nového majiteľa, ktorý si ho môže prispôsobiť a upraviť podľa vlastných predstáv!

Energetický certifikát budovy (ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti)

NIE JE VYPRACOVANÝ.



Lokalita a okolie:
Bytový dom je zateplený, je panelový ako ostatné činžové domy na sídlisku Sever, má 2x vchodové plastové dvere. V dome je DDZ, Led osvetlenie. Byt sa nachádza v okresnom meste Prievidza.
V blízkosti je všetko, na čo si len človek môže spomenúť, teda kompletná občianska vybavenosť: sieť obchodov a služieb, reštaurácie, MŠ, ZŠ, ambulancie, lekáreň, v blízkosti zástavka.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku84 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne