Na predaj 4 - izbový byt so záhradou a garážou, Marrtin - Priekopa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
99 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

5702x zobrazená v zozname / 465x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video domu: +++++ https://youtu.be/ShLLRzyzfEk +++++ Exkluzívne iba i nás! TUreality vám ponúka na predaj 4- izbový byt v radovej zástavbe so záhradou a garážou v lokalite Martin - Priekopa. Byt o rozlohe 99m2 sa nachádza na 1. poschodí dvojdomu a je orientovaný na východ a západ. Dispozícia: technická miestnosť, vstupná chodba, samostatná toaleta, kuchyňa s jedálenským kútom a špajzou, obývačka so vstupom na lodžiu, 3 samostatné izby a kúpeľňa s vaňou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - nová kuchyňa vrátane rozvodov, nové rozvody elektriky v chodbe, nová toaleta. V chodbe je fukčný krb, po vyvložkovaní komína je možnosť vykurovania aj tuhým palivom.
K bytu prislúcha garáž s dielničkou a 2 pivnice. Na bytovom dome je plánované zateplenie, oprava strechy, výmena okien a oprava lodžii. V okolí je výborná občianska vybavenosť a dopravná dostupnosť. Energetický certifikát nebol predložený. K bytu nebol predložený energetický certifikát. Pre viac informácii ma kontaktujte na mail: alebo na tel.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 štvorizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku99 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52791 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.