REZERVOVANÝ / NA PREDAJ 5 - IZB. ROD. DOM, POZEMOK 263m2, JABLONICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Jablonica
106 m²
263 m²
1
5
nie
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3763x zobrazená v zozname / 286x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / ponúkame na predaj priestranný rodinný dom, ktorý je po čiastočnej rekonštrukcii, ihneď obývateľný. Výhodou je že je napojený na všetky inž. siete. Za pozornosť určite stojí, že novým majiteľom je k dispozícii množstvo stavebného materiálu pre dokončenie interiéru – obklady, dlažba, sanita pre rekonštrukciu kúpeľne, obklad na schodisko..... Pre auto je parkovacie miesto pred domom.

Dvojpodlažný rodinný dom disponuje štyrmi spálňami. Prízemie tvorí veľký otvorený priestor kuchyne prepojenej z obývačkou. Nachádza sa tu tiež jedna samostatná izba, toaleta, šatník a predsieň, z ktorej vedú schody na poschodie a do pivnice. Z kuchyne sa vystupuje na zastrešenú terasu a dvor.
Na poschodí sa nachádzajú tri veľké spálne, chodba a kúpeľňa s toaletou, ktorá je síce v pôvodnom stave, ale všetko je funkčné, t.č. užívané.

Rekonštrukcia bol realizovaná v r. 2018 – 2023 ( kompletne nové rozvody elektriky, vody, odpadov, plastové okná, podlahy, stierky stien, v r. 2022 nová kuchynská linka)

Dispozíciou a rozlohou je dom vhodný pre veľkú rodinu. Pozemok je celý oplotený a zatrávnený.

• orientácia okien V/Z
• inžinierske siete: elektrika (nová, v medi), voda, plyn (prípojka na hranici pozemku), kanalizácia,
• vykurovanie infrapalely, v obývačke je krb
• mesačné prevádzkové náklady cca 260€

Obec Jablonica obľúbeným miestom pre bývanie pre svoju polohu, výbornú dostupnosť, dobrú občiansku vybavenosť, výborné vlakové aj autobusové spojenie. V blízkom okolí sa nachádza zdravý zmiešaný les, nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, hubárčenie či rybolov. Obrovskou výhodou je poloha nehnuteľnosti v žiadanej lokalite, vzdialenosť od Senice 11 km, Trnavy 32 km, Bratislava je vzdialená 75 km.

Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii. © AVORY Realitné Centrum video, text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: nájdete ma aj na sociálnych sieťach.
Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. AVORY Realitné Centrum je certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Jablonici

Podrobné informácie

Rozloha pozemku263 m²
Zastavaná plocha106 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Bezbariérový prístup áno
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-133 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.