Na predaj apartmánové domy - Chalety Olešná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
680 m²
2994 m²
2
12
áno
úplne prerobený
studňa
nie
predaj - Hotely a penzióny - Novostavba
Cena v RK +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

43501x zobrazená v zozname / 2039x zobrazená detailne / 166x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Žilina ponúka na predaj športovo-relaxačný unikátny areál na horných Kysuciach časť Olešná, ktorý svojou nadčasovou architektúrou očarí aj náročného klienta. Nachádza sa v pokojnej lokalite v nádhernej prírode s dostatkom súkromia.
Komplex sa rozprestiera na 2994 m2 a nachádzajú sa tu 4 samostatné chalety, ktoré ponúkajú unikátnu atmosféru a komfort v jedinečnom štýle. Nádherné, veľkorysé priestory a presklené steny prinášajú nádherný výhľad na okolitú prírodu.
Prízemie týchto komplexov je navrhnutý tak, že sa v každej jedinečnej chalete sa nachádza obývacia miestnosť s krbom spojená s jedálenskou časťou a perfektne navrhnutou kuchyňou s kompletným vybavením. Na poschodí sú situované spálne (celkovo 12 spální), každá s vlastnou kúpeľnou a toaletou. V komplexoch sa nachádza fínska sauna s oddychovou časťou, sprchami i toaletou, tiež priamy prechod k vonkajším kúpacím kadiam. Vonkajšie altány s možnosťou grilovania, či posedenia i športový areál je ideálnym miestom pre oddych. Nachádza sa tu detské ihrisko, tenisový kurt a workout. Komplex má vlastnú zásobáreň vody, odpad je vedený do septiku. Vlastná trafo stanica, elektrické vykurovanie s kombináciou vyhrievania krbom. Ak máte záujem vlastniť túto charizmatickú nehnuteľnosť neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Celý komplex sa predáva kompletne zariadený nábytkom tak ako to je vidieť na fotografiách.
Odpovieme na Vaše otázky a podrobne odprezentujeme túto nádhernú nehnuteľnosť.

V prípade záujmu volajte na:


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2994 m²
Zastavaná plocha1393 m²
Celková rozloha2994 m²
Úžitková plocha680 m²
Počet poschodí2
Počet izieb12
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno