Na predaj apartmánové domy - Chalety Olešná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
680 m²
2994 m²
2
12
áno
úplne prerobený
studňa
nie
predaj - Hotely a penzióny - Novostavba
Cena v RK +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

37893x zobrazená v zozname / 1845x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Žilina ponúka na predaj športovo-relaxačný unikátny areál na horných Kysuciach časť Olešná, ktorý svojou nadčasovou architektúrou očarí aj náročného klienta. Nachádza sa v pokojnej lokalite v nádhernej prírode s dostatkom súkromia.
Komplex sa rozprestiera na 2994 m2 a nachádzajú sa tu 4 samostatné chalety, ktoré ponúkajú unikátnu atmosféru a komfort v jedinečnom štýle. Nádherné, veľkorysé priestory a presklené steny prinášajú nádherný výhľad na okolitú prírodu.
Prízemie týchto komplexov je navrhnutý tak, že sa v každej jedinečnej chalete sa nachádza obývacia miestnosť s krbom spojená s jedálenskou časťou a perfektne navrhnutou kuchyňou s kompletným vybavením. Na poschodí sú situované spálne (celkovo 12 spální), každá s vlastnou kúpeľnou a toaletou. V komplexoch sa nachádza fínska sauna s oddychovou časťou, sprchami i toaletou, tiež priamy prechod k vonkajším kúpacím kadiam. Vonkajšie altány s možnosťou grilovania, či posedenia i športový areál je ideálnym miestom pre oddych. Nachádza sa tu detské ihrisko, tenisový kurt a workout. Komplex má vlastnú zásobáreň vody, odpad je vedený do septiku. Vlastná trafo stanica, elektrické vykurovanie s kombináciou vyhrievania krbom. Ak máte záujem vlastniť túto charizmatickú nehnuteľnosť neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Celý komplex sa predáva kompletne zariadený nábytkom tak ako to je vidieť na fotografiách.
Odpovieme na Vaše otázky a podrobne odprezentujeme túto nádhernú nehnuteľnosť.

V prípade záujmu volajte na:


Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2994 m²
Zastavaná plocha1393 m²
Celková rozloha2994 m²
Úžitková plocha680 m²
Počet poschodí2
Počet izieb12
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VK-232 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.