Na predaj bungalov na veľkom pozemku - Pruské!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Pruské
Ulica.: Pruské
128 m²
2001 m²
1
4
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
215.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

81204x zobrazená v zozname / 3726x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ

RADO Reality Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu priamo v obci Pruské! Kompaktný štvorizbový bungalov je postavený na priestrannom pozemku s rozlohou 2001 m2. Na pozemku nájdete tiež jazierko, záhradný domček, altánok, ale aj bazén. Nachádza sa v kľudnej časti obce v blízkosti prírody s nádhernými výhľadmi na Vršatské bralá a okolitú prírodu.

Dom typu bungalov bol postavený v roku 2018, podlahová plocha je 128m2, výhodou je pivnica s rozlohou 18 m2. V prednej časti pozemku sa nachádza záhradný domček s prístreškom na auto s rozlohou 25 m2. Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, odpad je riešený žumpou, ale v obci v súčasnosti prebieha výstavba kanalizácie. O teplo sa stará krásny krb, ktorý je dominantou obývacej izby a vnáša teplo do všetkých miestností prostredníctvom teplovzdušných rozvodov. Ohrev vody má na starosti inteligentný bojler umiestnený v pivnici. Dom je vybavený drevenými eurooknami, na podlahách v chodbe, kúpeľni a kuchyni je dlažba, v izbách a obývačke sú plávajúce podlahy. Mesačné náklady sú na úrovni 100 Eur.

Dispozícia domu je veľmi dobre riešená - po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej chodbe s dvomi veľkými vstavanými skriňami. Z chodby sa dostanete do všetkých častí domu. Vľavo sa nachádzajú 2 detské izby (12+12 m2) orientované na juhozápad, na pravej strane je spálňa (12 m2), kúpeľňa a samostatné WC. Ďalej sa nachádza krásny otvorený priestor spájajúci kuchyňu (12 m2) s jedálenským stolom a priestrannú, presvetlenú obývačku (35 m2). Z obývačky je výstup na krytú terasu 15 m2 s nádherným výhľadom na Vršatec. Bonusom tohto domu je pivnica (18 m2) do ktorej sa dostaneme z chodby a tiež úložný priestor na povale (12 m2). Dispozíciu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=xp1W1NhTK1J

Budúci majiteľ sa môže tešiť aj z obrovského, slnečného, oploteného pozemku so vstupnou bránou na diaľkové ovládanie. Hoci je pozemok svahovitý, je rozdelený do viacerých kaskád. V prednej časti je umiestnený záhradný domček s prístreškom, jazierko s kaprami, dokonca sa môžete tešiť aj na chutné hrozno, ktoré je tu vysadené. Zadná časť je určená na zábavu a oddych. Deti sa vyšantia na trampolíne, v pieskovisku, či hrami na trávniku. Dospelí zasa určite ocenia záhradný altánok s ohniskom a nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Čerešničkou na torte je bazén, kde môžete spoločne tráviť čas počas horúcich letných dní.

V obci Pruské nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, zdravotné stredisko, reštaurácie, pohostinstvá, športoviská, zastávky autobusovej dopravy a mnoho iného. Výhodná je aj dostupnosť diaľnice D1 – približne 4 km, okresného mesta Ilava – približne 5 km ale takisto možnosti na turistiku a rekreáciu v podobe Vršateckých brál. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti prírody v rodinnom dome s priestranným pozemkom.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pruskom

Inzerovaný rodinný dom v Pruskom v cene 215.000,- € je o 106.609 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Pruskom. Rozloha je o 48 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pruskom.

Pozícia realitnej ponuky

215.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
2001 m²
Rozloha pozemku 106 m² 3165 m²
128 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²
128 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2001 m²
Zastavaná plocha128 m²
Úžitková plocha128 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicaáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Krbáno
Energetický certifikátA
Oknádrevené
Terénmierny svah
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1841 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny