Na predaj: CHALUPA s POZEMKOM neďaleko mesta Levice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
40 m²
652 m²
2
nie
čiastočne prerobený
studňa
nie
230/400V
predaj - Chata
63.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1460x zobrazená v zozname / 138x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj viničný dom - chalupu v časti staré Levice / nad mestom Levice, v smere na Mýtne Ludany /.

Chalupa so súpisným číslom sa nachádza na udržiavanom pozemku o rozlohe 652m2 a má úžitkovú plochu vo výmere cca 40m2 + veľkú terasu s výhľadom. Dostatneme sa k nej po spevnenej ceste, mierne do kopca.

Celý pozemok vrátane chalupy je ohradený. Autom sa dostanete na pozemok a viete zaparkovať priamo vedľa nej. Prvú časť pozemku tvorí chalupa, za ňou sa nachádza altánok so sedením - za ním bazén s pieskovou filtráciou. Zadnú časť pozemku tvorí bývalý vinohrad. Aktuálne sú na jednej jeho časti vysadené jablone. Na zvyšnej sa dá vysadiť stolové hrozno alebo jednoducho stlpy odstrániť a vysadiť ovocné stromy, pestovať zeleninu alebo prípadne postavť detské ihrisko, atď.

Domček pozostáva celkovo zo 4 častí. Hneď na jeho začiatku sú dvoje schody. Jedny vedú dole do otovreného odkladacieho priestoru, kde nájdeme dvere s mrežou a dvomi oknami do pivnice. Pivnica je jedna veľká miestnosť kde je aktuálne odložené všetko záhradné náradie. Z nej sa schodmi dole dostaneme do vinnej - klenbovej pivnice, kde sú aktuálne 2000 litrové nádrže s pitnou vodou. Tá sa prvidelne dotankováva.

Na vrchnú časť sa dostaneme schodmi hore na menšiu terasku, kde je aj vonkajší sprchový kút. Vedľa neho sú dvere do hlavnej časti chalupy - obývacej časti domu, ktorá je prepojená s kuchynskou. V nej sa nachádza kuchynská linka s drezom, napojená na vodu, pohovka, obývacia nábytková stena, krbové kachle na pevné palivo. Okná na domčeku ako aj v samotnej obývačke sú nové - plastové. V domčeku je samozrejme zavedené elektrina.
Z obývačky sa dostaneme dreveným schodiskom do vrchnej časti, kde nájdeme podkrovnú spálňu a na jej konci výstup na veľký balkon. Z nej je krásny výhľad na okolitú prírodu.

Technické údaje: suché wc / latrína /, trativod, napojená je na elektrinu, pitná voda je riešená nádržou na vodu, je tu aj spoločná studňa, vonkajší sprchový kút. Má plastové okná, strešná krytina je eternit. Predzáhradka na pestovanie kvetín - okrasných drevín, záhrada s možnosťou využitia na relax a pestovanie ovocia a zeleniny. Bazén.

! Veľmi výhodná cena ! Odporúčam !!!



Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového oddychového, víkendového bývania ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Leviciach

Inzerovaný chatu v Leviciach v cene 63.000,- € je o 204.558 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Leviciach. Rozloha je o 141 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Leviciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

63.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 180.000,- €
652 m²
Rozloha pozemku 45 m² 7282 m²
40 m²
Úžitková plocha 30 m² 290 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku652 m²
Úžitková plocha40 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Kúpeľňasprchovací kút
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1819 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.