Na predaj chalupa v nádhernom prostredí v obci Rudnianska Lehota

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Rudnianska Lehota
55 m²
235 m²
predaj - Chata
25.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2156x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj vidiecku chalupu v pôvodnom stave v nádhernom prostredí pohoria Strážovské Vrchy v obci Rudnianska Lehota. Jedná sa o starý vidiecky dom postavený z kameňa a pálenej tehly v tridsiatych rokoch. Zastavaná obytná plocha je 79m2.
Dispozícia: na poschodí sa nachádza izba, kuchyňa, komora, na prízemí sú dva skladové priestory s možnosťou prerobenia na ďalšie izbu a kúpeľňu. Domček má zavedenú elektrinu, obecný vodovod, plyn sa nachádza pred domom, vykurovanie je riešené kachľami na tuhé palivá.
V obci sa nachádza: obecný úrad, škôlka, futbalové ihrisko, detské ihrisko, pohostinstvo. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Nitrianske Rudno vzdialené 2km.
Možnosti využitia voľného času: priehrada v Nitrianskom rudne sa okrem kúpania využíva na rôzne vodné športy, napríklad jachting, surfovanie či plavbu na vodných bicykloch a člnoch. V blízkom okolí Strážovských Vrchov je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky.
Vzdialenosť do okresného mesta Prievidza je - 18km, Partizánske - 29km, Nováky ¬- 16km, Bratislava - 180km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Rudnianskej Lehote

Inzerovaný chatu v Rudnianskej Lehote v cene 25.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Rudnianskej Lehote. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Rudnianskej Lehote.

Pozícia realitnej ponuky

25.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 175.000,- €
235 m²
Rozloha pozemku 100 m² 1953 m²
55 m²
Úžitková plocha 1 m² 280 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku235 m²
Úžitková plocha55 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288923287923 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.