Rezervované!!!Na predaj čiastočne zrekonštruovaná garsónka 20 m2, Topo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
20 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Garsónka
43.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3556x zobrazená v zozname / 272x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

Rezervované!!! TUreality Vám ponúka na predaj garsónku, ktorá sa nachádza na sídlisku F v Topoľčanoch.
garsónka disponuje rozlohou 20 m2 a prislúcha k nej murovaná pvnica. Menené bolo plastové okno, radiátor, WC, stúpačky. Inak je v pôvodnom , ale veľmi zachovalom i udržiavanom stave.

DISPOZÍCIA:


vstupná chodbička, Kúpeľňa s toaletou, 1x izba s kuchynskou linkou.
Nachádza sa v tehlovom bytovom dom, ktorý v roku 2019- 2020 prešiel rekonštrukciou: zateplenie, fasáda, výmena vchodových dverí i okien, elektrický vrátnik.
VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * príjemná lokalita * kúsok od centra * bezproblémové parkovanie * okamžite voľná k nasťahovaniu * Nakoľko sa bytový dom nachádza na sídlisku kúsok od centra, nový majiteľ bude mať v pešej dostupnosti všetko potrebné - potraviny, lekári, lekárne, zastávky MHD, centrum mesta... Predajná cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu a poplatku za vklad do katastra nehnuteľností. . Nepremeškajte túto novinku a dohodnite si obhliadku už dnes na t.č. , prípadne mailom na

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku20 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla